WeChat'e nasıl kayıt olunur?

monziback

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, babam Çinli bir tedarikçi ile görüşmüş ve kartvizitini aldı ama kartvizitte numara yok QR kod var okutunca WeChat indirme sayfası açılıyor, indirdik ama kayıt olamıyoruz, WeChat kullanan başka birinin QR okumasını istiyor çevremizde kullanan olmadığı için halledemedik, hesap açmanın başka bir yolu var mı? Bir yerde okudum banka kartı soruyor para çekerse kayıt oluyor diye ama bende QR soruyor oradan ilerisine geçemiyorum.

Merhaba, babam Çinli bir tedarikçi ile görüşmüş ve kartvizitini aldı ama kartvizitte numara yok QR kod var okutunca WeChat indirme sayfası açılıyor, indirdik ama kayıt olamıyoruz, WeChat kullanan başka birinin QR okumasını istiyor çevremizde kullanan olmadığı için halledemedik, hesap açmanın başka bir yolu var mı? Bir yerde okudum banka kartı soruyor para çekerse kayıt oluyor diye ama bende QR soruyor oradan ilerisine geçemiyorum.
Hocam bu konuda şöyle bir bilgi vereyim, WeChat hesabı açabilmek için QR kod okutmanız gerekiyor bu doğru bilgi. QR kodu okuyacak olan kişinin de 6 aydan uzun süredir WeChat kullanması, Weixin Pay 3 ay olması ve hesabına daha önce hiçbir kısıtlama almamış olmaması gerekli. YouTube da QR kod engelini geçmeye yönelik videolar var ama çoğu muhtemelen düzeltilmiş ancak bir duyum almıştım bazen algoritma gece saatlerinde birden fazla hesap açmayı deneyince QR okutmadan hesap açmanızı sağlıyor. Ancak dediğim gibi düzeltilmiş olabilir. Uygulamanın algoritması çok güçlendirilmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı