U Uğur Sabirli Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 4 25 Ocak 2020 #1 Merhaba, WeChat'i indirdim ve bir hesap oluşturmak istiyorum. Ancak, uygulama QR kodunu taramamı istiyor. Bildiğim kadarıyla, tanıdıklarımdan kimse bu uygulamayı kullanmıyor. Ben şimdi nasıl hesap oluşturacam?
Merhaba, WeChat'i indirdim ve bir hesap oluşturmak istiyorum. Ancak, uygulama QR kodunu taramamı istiyor. Bildiğim kadarıyla, tanıdıklarımdan kimse bu uygulamayı kullanmıyor. Ben şimdi nasıl hesap oluşturacam?
4 496391 Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 25 Ocak 2020 #2 İnternetten bir uygun QR kod bulun yakındaki bir başka cihazda görseli açın ve ekranı taratın.
U Uğur Sabirli Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 4 25 Ocak 2020 #3 Silinen üye dedi: İnternetten bir uygun QR kod bulun yakındaki bir başka cihazda görseli açın ve ekranı taratın. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
Silinen üye dedi: İnternetten bir uygun QR kod bulun yakındaki bir başka cihazda görseli açın ve ekranı taratın. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
4 496391 Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 25 Ocak 2020 #4 Uğur Sabirli dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kodunu okuttuğunuz kişinin onay vermesi gerekiyor mu yoksa okuttuğunuz gibi kayıt olabiliyor musunuz?
Uğur Sabirli dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kodunu okuttuğunuz kişinin onay vermesi gerekiyor mu yoksa okuttuğunuz gibi kayıt olabiliyor musunuz?
JOS3PH Megapat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 301 Yer Buca, İzmir 25 Ocak 2020 #5 Yani internete WeChat QR yazıp o kodu taratmanı söylüyor arkadaş anlaşılmayacak bir şey yok ki.
U Uğur Sabirli Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 4 25 Ocak 2020 #6 Silinen üye dedi: Kodunu okuttuğunuz kişinin onay vermesi gerekiyor mu yoksa okuttuğunuz gibi kayıt olabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, ne yazık ki söylediklerinden hiçbiri değil. Önce telefon numarasını yazıyorum (tabii ki Azerbaycan koduyla), ancak "Numaranız uyuşmuyor" diyor.
Silinen üye dedi: Kodunu okuttuğunuz kişinin onay vermesi gerekiyor mu yoksa okuttuğunuz gibi kayıt olabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, ne yazık ki söylediklerinden hiçbiri değil. Önce telefon numarasını yazıyorum (tabii ki Azerbaycan koduyla), ancak "Numaranız uyuşmuyor" diyor.
4 496391 Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 25 Ocak 2020 #7 Uğur Sabirli dedi: Hayır, ne yazık ki söylediklerinden hiçbiri değil. Önce telefon numarasını yazıyorum (tabii ki Azerbaycan koduyla), ancak "Numaranız uyuşmuyor" diyor. Genişletmek için tıkla... Ülkenizde kullanıma kapalı muhtemelen servis geçici numara servisleri ile farklı ülkeler üzerinden kayıt olabilirsiniz sanırım.
Uğur Sabirli dedi: Hayır, ne yazık ki söylediklerinden hiçbiri değil. Önce telefon numarasını yazıyorum (tabii ki Azerbaycan koduyla), ancak "Numaranız uyuşmuyor" diyor. Genişletmek için tıkla... Ülkenizde kullanıma kapalı muhtemelen servis geçici numara servisleri ile farklı ülkeler üzerinden kayıt olabilirsiniz sanırım.
U Uğur Sabirli Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 4 25 Ocak 2020 #8 WeChat'i öfkemden zaten sildim. Yardım eden herkese teşekkürler.
F filozof123456789 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2 3 Eylül 2020 #9 Artık biri beni duysun ne olur QR kodu lazım baba WeChat için. Lütfeeeennnn. Silinen üye dedi: Kodunu okuttuğunuz kişinin onay vermesi gerekiyor mu yoksa okuttuğunuz gibi kayıt olabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kod bulamadım bana yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 10 Eylül 2020
Artık biri beni duysun ne olur QR kodu lazım baba WeChat için. Lütfeeeennnn. Silinen üye dedi: Kodunu okuttuğunuz kişinin onay vermesi gerekiyor mu yoksa okuttuğunuz gibi kayıt olabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kod bulamadım bana yardımcı olur musunuz?
kubraysr Femtopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Eylül 2021 #10 filozof123456789 dedi: Artık biri beni duysun ne olur QR kodu lazım baba WeChat için. Lütfeeeennnn. Kod bulamadım bana yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Mail adresiniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
filozof123456789 dedi: Artık biri beni duysun ne olur QR kodu lazım baba WeChat için. Lütfeeeennnn. Kod bulamadım bana yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Mail adresiniz nedir?