AjanFiko Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2022 #1 "WEED SHOP 2" adlı bu oyun dikkatimi çekti konusu da güzele benziyor yorumlarına baktım. Fakat oyunun Türkçe yamasını bulamadım. Oyunun bildiğiniz bir Türkçe yaması acaba var mı? Oyun çok bilinmediğinden sanırsam yok ama şansımı denemek istiyorum. Dosya Ekleri 21.png 469,1 KB · Görüntüleme: 56
"WEED SHOP 2" adlı bu oyun dikkatimi çekti konusu da güzele benziyor yorumlarına baktım. Fakat oyunun Türkçe yamasını bulamadım. Oyunun bildiğiniz bir Türkçe yaması acaba var mı? Oyun çok bilinmediğinden sanırsam yok ama şansımı denemek istiyorum.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #2 Hikayeli bir oyun değil çok fazla İngilizce gerektirmiyor. Az birşey İngilizce bilginiz varsa oynarsınız bence. Artı 1 Eksi
Hikayeli bir oyun değil çok fazla İngilizce gerektirmiyor. Az birşey İngilizce bilginiz varsa oynarsınız bence.