XiaResS Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Öncelikle selamlar. Wegh'in şarkılarında dinlediğimiz vokaldeki o robotik ses nasıl yapılıyor?
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 Buradan uzun uzun mix anlatmak zor, istersen vocal pluginleri olarak söyleyebilirim.
XiaResS Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 unlokidmurat dedi: Buradan uzun uzun mix anlatmak zor, istersen vocal pluginleri olarak söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Olur tabii. unlokidmurat dedi: Buradan uzun uzun mix anlatmak zor, istersen vocal pluginleri olarak söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca senin içinde problem olmazsa temel olarak FL öğretebilir misin? Duruma bağlı olarak iletişim adresi bırakayım.
unlokidmurat dedi: Buradan uzun uzun mix anlatmak zor, istersen vocal pluginleri olarak söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Olur tabii. unlokidmurat dedi: Buradan uzun uzun mix anlatmak zor, istersen vocal pluginleri olarak söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca senin içinde problem olmazsa temel olarak FL öğretebilir misin? Duruma bağlı olarak iletişim adresi bırakayım.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #4 XiaResS dedi: Olur tabii. Hocam ayrıca senin içinde problem olmazsa temel olarak FL öğretebilir misin? Duruma bağlı olarak iletişim adresi bırakayım. Genişletmek için tıkla... Bırakın hocam, ulaşayım size.
XiaResS dedi: Olur tabii. Hocam ayrıca senin içinde problem olmazsa temel olarak FL öğretebilir misin? Duruma bağlı olarak iletişim adresi bırakayım. Genişletmek için tıkla... Bırakın hocam, ulaşayım size.
XiaResS Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #5 unlokidmurat dedi: Bırakın hocam, ulaşayım size. Genişletmek için tıkla... İnstagram : yigittuterr_ unlokidmurat dedi: Bırakın hocam, ulaşayım size. Genişletmek için tıkla... İstek yolladın mı hocam? unlokidmurat dedi: Bırakın hocam, ulaşayım size. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap versende konuyu kapatsak artık. Son düzenleme: 13 Temmuz 2025
unlokidmurat dedi: Bırakın hocam, ulaşayım size. Genişletmek için tıkla... İnstagram : yigittuterr_ unlokidmurat dedi: Bırakın hocam, ulaşayım size. Genişletmek için tıkla... İstek yolladın mı hocam? unlokidmurat dedi: Bırakın hocam, ulaşayım size. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap versende konuyu kapatsak artık.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #6 XiaResS dedi: İnstagram : yigittuterr_ İstek yolladın mı hocam? Hocam cevap versende konuyu kapatsak artık. Genişletmek için tıkla... Aktif olamıyorum çok, isteği yolladım.
XiaResS dedi: İnstagram : yigittuterr_ İstek yolladın mı hocam? Hocam cevap versende konuyu kapatsak artık. Genişletmek için tıkla... Aktif olamıyorum çok, isteği yolladım.
XiaResS Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #7 unlokidmurat dedi: Aktif olamıyorum çok, isteği yolladım. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim hocam.
unlokidmurat dedi: Aktif olamıyorum çok, isteği yolladım. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim hocam.