IFC23W Megapat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 255 28 Mart 2024 #1 Bir tavsiye istediğim veya verdiğim konu değildir sadece gördüm ve bilgi almak istiyorum bu linkteki ürünün desteği nasıldır?
Bir tavsiye istediğim veya verdiğim konu değildir sadece gördüm ve bilgi almak istiyorum bu linkteki ürünün desteği nasıldır?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.048 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #2 IFC23W dedi: Bir tavsiye istediğim veya verdiğim konu değildir sadece gördüm ve bilgi almak istiyorum bu linkteki ürünün desteği nasıldır? Genişletmek için tıkla... Pek iç açıcı değil. Tavsiye isterseniz daha iyi ürün önerebilirim. Tablet alırken bilinmedik markalara bulaşmamanızı öneririm.
IFC23W dedi: Bir tavsiye istediğim veya verdiğim konu değildir sadece gördüm ve bilgi almak istiyorum bu linkteki ürünün desteği nasıldır? Genişletmek için tıkla... Pek iç açıcı değil. Tavsiye isterseniz daha iyi ürün önerebilirim. Tablet alırken bilinmedik markalara bulaşmamanızı öneririm.
IFC23W Megapat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 255 28 Mart 2024 #3 Atakan K dedi: Pek iç açıcı değil. Tavsiye isterseniz daha iyi ürün önerebilirim. Tablet alırken bilinmedik markalara bulaşmamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Öneri istemiyorum ama alternatifler Honor X9 iyi gibi duruyor zaten ben almayacağım başkası için sormuştum ilgin için teşekkür ediyorum.
Atakan K dedi: Pek iç açıcı değil. Tavsiye isterseniz daha iyi ürün önerebilirim. Tablet alırken bilinmedik markalara bulaşmamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Öneri istemiyorum ama alternatifler Honor X9 iyi gibi duruyor zaten ben almayacağım başkası için sormuştum ilgin için teşekkür ediyorum.