techno137 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 2 Eylül 2023 #1 İngilizce videolarda çok görüyorum yorumlara hep "well well well" yazıyorlar. Bu ne anlama geliyor?
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 2 Eylül 2023 #2 Güzel güzel güzel gibi bir şey.
EFHMedia Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 techno137 dedi: İngilizce videolarda çok görüyorum yorumlara hep "well well well" yazıyorlar. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... İyi demek
techno137 dedi: İngilizce videolarda çok görüyorum yorumlara hep "well well well" yazıyorlar. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... İyi demek
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.099 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Eylül 2023 #4 techno137 dedi: İngilizce videolarda çok görüyorum yorumlara hep "well well well" yazıyorlar. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Vay vay vay gibi kullanıyorlar diye biliyorum onu. Küçümseme anlamında. Ben genelde 'kara' mizah yapılırken görüyorum onu picl zhmey dedi: Güzel güzel güzel gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... EFHMedia dedi: İyi demek Genişletmek için tıkla... İnternette öyle kullanmıyorlar.
techno137 dedi: İngilizce videolarda çok görüyorum yorumlara hep "well well well" yazıyorlar. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Vay vay vay gibi kullanıyorlar diye biliyorum onu. Küçümseme anlamında. Ben genelde 'kara' mizah yapılırken görüyorum onu picl zhmey dedi: Güzel güzel güzel gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... EFHMedia dedi: İyi demek Genişletmek için tıkla... İnternette öyle kullanmıyorlar.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.001 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2023 #5 Bak sen şu işe gibi bir şey, cümleye giriş kalıbı gibi kullanılabiliyor.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 techno137 dedi: İngilizce videolarda çok görüyorum yorumlara hep "well well well" yazıyorlar. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... hmmm
techno137 dedi: İngilizce videolarda çok görüyorum yorumlara hep "well well well" yazıyorlar. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... hmmm
Eledhwen Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 "bak bak bak.." türünden, tonlamasına göre "şimdi sittim seni", "ooo kimler gelmiş" veya "bak afacana sen" olabilen üçleme. 'Alıntıdır' Son düzenleme: 2 Eylül 2023
"bak bak bak.." türünden, tonlamasına göre "şimdi sittim seni", "ooo kimler gelmiş" veya "bak afacana sen" olabilen üçleme. 'Alıntıdır'
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 2 Eylül 2023 #8 Alaycı bir şekilde düşünmek manasında kullanılıyor.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 Arkadaşların dediği gibi aslında ancak bunu ancak tonlama ile anlayabilirsiniz. Kinayeli bir tonlama ile vay vay vay gibi ,hızlı söylemlerde ise konuşmanızda yaşanan boşluğa (suskunluğa) karşılık da söylenebilir.
Arkadaşların dediği gibi aslında ancak bunu ancak tonlama ile anlayabilirsiniz. Kinayeli bir tonlama ile vay vay vay gibi ,hızlı söylemlerde ise konuşmanızda yaşanan boşluğa (suskunluğa) karşılık da söylenebilir.
EFHMedia Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #10 Earas dedi: Vay vay vay gibi kullanıyorlar diye biliyorum onu. Küçümseme anlamında. Ben genelde 'kara' mizah yapılırken görüyorum onu İnternette öyle kullanmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hayır, iyi demek
Earas dedi: Vay vay vay gibi kullanıyorlar diye biliyorum onu. Küçümseme anlamında. Ben genelde 'kara' mizah yapılırken görüyorum onu İnternette öyle kullanmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hayır, iyi demek