chrotom Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 89 Çözümler 2 11 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar merhaba hikayeli oyunumda para hilesi yapmak için WeMod indirdim fakat ayarla tuşuna basamıyorum bir kısa yoluda yok nasıl basarım? Tuşun üzerine geldiğim Pro'ya geçin diyor program kısayollarla çalışıyor örnek olarak; F1, F2 gibi. Dosya Ekleri resim_2024-02-11_011637968.png 10,9 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaşlar merhaba hikayeli oyunumda para hilesi yapmak için WeMod indirdim fakat ayarla tuşuna basamıyorum bir kısa yoluda yok nasıl basarım? Tuşun üzerine geldiğim Pro'ya geçin diyor program kısayollarla çalışıyor örnek olarak; F1, F2 gibi.
onur ok Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Tuşa neden basmıyorsun kanka?
LoLKilleR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 Ayarlamak için Pro'ya yükseltmen gerekiyor. Düz versiyonda kısayol tuşlarıyla ayarlıyorsun. Biraz saçma ama böyle.
Ayarlamak için Pro'ya yükseltmen gerekiyor. Düz versiyonda kısayol tuşlarıyla ayarlıyorsun. Biraz saçma ama böyle.
chrotom Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 89 Çözümler 2 11 Şubat 2024 #4 onur ok dedi: Tuşa neden basmıyorsun kanka? Genişletmek için tıkla... "Tuşun üzerine geldiğim Pro'ya geçin diyor program kısayollarla çalışıyor" okuma yazman yok mu kanka? LoLKilleR dedi: Ayarlamak için Pro'ya yükseltmen gerekiyor. Düz versiyonda kısayol tuşlarıyla ayarlıyorsun. Biraz saçma ama böyle. Genişletmek için tıkla... Kısayol tuşlarıyla yine de ayarlamak mümkün değil mi? İlla Pro sürüm olmasımı gerekli?
onur ok dedi: Tuşa neden basmıyorsun kanka? Genişletmek için tıkla... "Tuşun üzerine geldiğim Pro'ya geçin diyor program kısayollarla çalışıyor" okuma yazman yok mu kanka? LoLKilleR dedi: Ayarlamak için Pro'ya yükseltmen gerekiyor. Düz versiyonda kısayol tuşlarıyla ayarlıyorsun. Biraz saçma ama böyle. Genişletmek için tıkla... Kısayol tuşlarıyla yine de ayarlamak mümkün değil mi? İlla Pro sürüm olmasımı gerekli?
LoLKilleR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #5 chrotom dedi: Kısayol tuşlarıyla yine de ayarlamak mümkün değil mi? İlla Pro sürüm olmasımı gerekli? Genişletmek için tıkla... Evet.
chrotom dedi: Kısayol tuşlarıyla yine de ayarlamak mümkün değil mi? İlla Pro sürüm olmasımı gerekli? Genişletmek için tıkla... Evet.