WeMod Dead Island 2'de çalışmıyor

F4nsly

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1660s 16gb i5 10400f 165 hz
Başlat dedikten sonra oyun hızlıca açılıyor az bir zaman sonra "Açık olan oyunu başlatmada veya bulmada zorluk yaşıyoruz" yazısı geliyor. Çözümü nedir?

Başlat dedikten sonra oyun hızlıca açılıyor az bir zaman sonra "açık olan oyunu başlatmada veya bulmada zorluk yaşıyoruz" yazısı geliyor. Çözümü nedir?

Hangi platformda oynuyorsan WeMod programında da o platforma ait olan versiyonu çalıştırman gerekiyor.

Oyuna WeMod'da tıkladığında yapımcının yukarıda bir yerde bıraktığı uyarı tarzında bir şey var mı? Böyle sarımsı bir renkte.
Onu bende çok aradım, sonra GTA da denedim. GTA da var ama Dead İsland da yok.

Oyunu başlattığınızda WeMod'a giriş yapın ve modları aktif edin. Belki işe yarar.
O zaman hiç hiç çalışmıyor, uygulamadan oyunu başlatmak lazım.

Onu bende çok aradım, sonra GTA da denedim. GTA da var ama Dead Island da yok.

O zaman hiç hiç çalışmıyor, uygulamadan oyunu başlatmak lazım.

O zaman Dead Island ile alakalıdır. Epic'ten oynuyorsanız özellikle Epic oyunlarında WeMod sorunları daha fazla oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Dead Island ile alakalıdır. Epic'ten oynuyorsanız özellikle Epic oyunlarında WeMod sorunları daha fazla oluyor.
WeMod'un discordunda destek aldım, dediklerine göre: Türkiye'de oyunun farklı bir sürümü yayınlanıyormuş , uygulama o sürümü desteklemiyormuş. Nasıl oluyo bende anlamadım ama dediklerine göre durum böyleymiş.

WeMod'un Discord'unda destek aldım, dediklerine göre: Türkiye'de oyunun farklı bir sürümü yayınlanıyormuş, uygulama o sürümü desteklemiyormuş. Nasıl oluyor bende anlamadım ama dediklerine göre durum böyleymiş.

Dümendir o ya. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu. Türkiye'de neden farklı sürümü yayınlansın ki bu oyunun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı