WeMod Güvenilir mi?

yagiz2828

Hectopat
Daha fazla  
WeMod diye bir uygulama keşfettim fakat mining virüs falan var mıdır diye şüpheleniyorum. Güvenilir bir uygulama mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cheat, Trainer gibi şeyler hiç güvenli değildir tavsiye etmem.

Ama kaspersky ile tarattım hiç birşey çıkmadı

Evet güvenilir. Yeni çıkan bir uygulama değil bunu baştan belirtelim. Reddit üzerinde bile birçok kullanıcıdan olumlu yorum almış bir uygulamadır kendisi.

Uzun zamandir bilgisayarimda yuklu ve zaman zaman kullaniyorum bugune kadar hic bir problem yasamadim,ayrica online oyunlar icin trainer yapmiyor diye biliyorum.

Uzun zamandir bilgisayarimda yuklu ve zaman zaman kullaniyorum bugune kadar hic bir problem yasamadim,ayrica online oyunlar icin trainer yapmiyor diye biliyorum.
Steam ve Gog gibi orjinal oyun platformlarına destek veren bir uygulama ayrıca. Crack oyunlarda entegre etmesi zor diye duymuştum.

İndirdiğiniz yer önemli. Daha önceden Vortex kurulumu sırasında ek olarak yüklenmiş, beraberinde tonlarca adware getirmişti, Defender tarafından engellenince farkettim. Kurulumu iptal edip sistemi temizledim. Sahte sitelerden indirmediğiniz sürece sorun olacağını sanmam.

Yine de yapımcının insafına kalmış bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…