Weplaes Port Açma Sorunu

cem aslan

Hectopat
Daha fazla  
Weplaes üzerinden dota oynuyorum. 4 5 gündür oyun kuramıyorum. oyun kurmak için 5900 portlarının açılması gerekiyor. Yaklaşık 10 yıldır weplada hostluk yapıyorum 4 -5 gündür oyun kuramıyorum. Ne yaptıysam portlar açılmıyor sanki. Turkneti aradım çözüm yok. Airtiesi aradım çözüm yok. Sanki birşey araya girdide benim bu 5900 portunu engelliyor Çıldırmak üzereyim format attım, modemi 3 sefer resetledim, farklı modem denedim nafileeee. Konu dahilinde geniş bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Recep ustam duy sesimiiiiiiiiiiiiii

Kimse yokmu ya yardımcı olabilecek

Güvenlik duvarını kontrol et. Son olarak ipv4 degişebiliyor başıma çok geldi onuda kontrol etmeni öneririm.

Bütün kontrolleri yaptım. Doğru yaptığımdan her zaman emindim. Türkneti 3. aramamda alt yapı sistemlerinde değişiklik olduğunu ve modeme gelen ip ile internete çıkılan ip nin sürekli değiştiğini, havuz sistemine geçildiğini söylediler. Port yönlendirme için aylık 10 tl ek ücret ile sabit ip almam gerektiğini söylediler. Türknete geçtiğimde bu hizmetden yararlandığım ve sonradan kısıtlama yapıldığı için şikayette bulundum yapılacak bir şey yok gibi. Teşekkürler.

O Turknet'e geçtikten sonra bende çok sorun yaşadım ve artık host degilim ve lag delaydan oyun oynayamıyorum.

bende benzer sıkıntılar yaşadım ilk aramamda kıvırdılar ama işten anladığımı farkettiklerinde itiraf ettiler statik ip ye geçmeyenlere turknet portları kapatmış statik ip içinde 10 tl faturaya ekliyorlar sadece problem bu değil turknet hep sorunlu kimseye turkneti tavsiye etmiyorum...

Ek ücret ödemeden açtırabildinmi peki portları. Sorunu çözdüler mi yani ??????????

Hayır açmadılar resmen istediğin gibi şikayet edebilirsin sistem böyle dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…