Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 24 Aralık 2015 #1 Merhaba GTA V aktifleştirirken fotoda oldığu gibi GTA V'ye tıklıyorum aktifleştirme sayfası gelmiyor neden olabilir ? Kod:Panoya kopyala We're sorry. Based on the information you have submitted to us, you are not eligible to view the requested content. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2015
Merhaba GTA V aktifleştirirken fotoda oldığu gibi GTA V'ye tıklıyorum aktifleştirme sayfası gelmiyor neden olabilir ? Kod:Panoya kopyala We're sorry. Based on the information you have submitted to us, you are not eligible to view the requested content.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Aralık 2015 #2 Hesap bilgilerinizde girmeye çalıştığınız sayfayı görüntülemeye engel bir şey var sanırım. Bu yaşınız da olabilir seçtiğiniz ülke de. Bulmak size kalıyor.
Hesap bilgilerinizde girmeye çalıştığınız sayfayı görüntülemeye engel bir şey var sanırım. Bu yaşınız da olabilir seçtiğiniz ülke de. Bulmak size kalıyor.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 28 Aralık 2015 #3 Çözdüm. Yaşı 18'den büyük yapmak gerekiyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2015