2 saattir bunun için uğraşıyorum ve hala çözüm bulamadım. Daha yeni çıktı görev yöneticisinde. Kullanım bir 00 oluyor bir 04 bir 02 oluyor ve CPU'yu çok yiyor boşta iken %10 15 oluyor çözümünü bilen var mı nasıl devre dışı bırakırım?
2 saattir bunun için uğraşıyorum ve hala çözüm bulamadım. Daha yeni çıktı görev yöneticisinde. Kullanım bir 00 oluyor bir 04 bir 02 oluyor ve CPU'yu çok yiyor boşta iken %10 15 oluyor çözümünü bilen var mı nasıl devre dışı bırakırım?
werfault.exe nedir?
werfault.exe, Windows ve Windows uygulamalarındaki hataları bildiren bir Windows 10 veya 11 işlemidir. Bu hata raporları, geliştiricilerin her gün kullandığınız uygulamalarla birlikte Windows'taki hataları bulmasına ve düzeltmesine yardımcı olur. Windows Hata Bildirimi, Windows veya bir Microsoft uygulamasıyla ilgili büyük bir sorun yaşıyorsanız genellikle bir çözüm önerir, bu nedenle devre dışı bırakmanızı önermiyoruz.
Windows işletim sisteminde bir sorun yaşandığında karşımıza gelen hata raporları bazılarımızın canını çok sıkıyor ve keşke bu hata mesajı çıkmasa diyoruz.
werfault.exe nedir?
werfault.exe, Windows ve Windows uygulamalarındaki hataları bildiren bir Windows 10 veya 11 işle midir? Bu hata raporları, geliştiricilerin her gün kullandığınız uygulamalarla birlikte Windows'taki hataları bulmasına ve düzeltmesine yardımcı olur. Windows Hata Bildirimi, Windows veya bir Microsoft uygulamasıyla ilgili büyük bir sorun yaşıyorsanız genellikle bir çözüm önerir, bu nedenle devre dışı bırakmanızı önermiyoruz.
Windows işletim sisteminde bir sorun yaşandığında karşımıza gelen hata raporları bazılarımızın canını çok sıkıyor ve keşke bu hata mesajı çıkmasa diyoruz.