WerFault.exe Uygulama Hatası

• Konuyu başlatan Revenue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.793
R

Revenue

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Battlefield 3 oynarken bir anda ekran dondu ve kısa bir süre sonra oyundan atıp karşıma WerFault.exe başlığında "Uygulamada unknown software exception (0xc00001d) özel durumu oluştu, konum 0x7542b50a." hatası çıktı. Tamam butonuna basmama rağmen bilgisayar tepkisiz kalmaya başlamıştı, tarayıcı açmaya vesaire çalıştım ancak açılamıyordu ve bu hatayı sürekli karşıma çıkartıyordu. Herhangi bir bilgisi olan var mı acaba ?

Evet oyun orjinal, multiplayer oynuyordum zaten. Sistem imzamda yazıyordu, kopyalıyım yine de.

Anakart: Foxconn A74ML-K | İşlemci: AMD Phenom 9100e Quad-Core | İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 EVO | Ram: Veritech 2x2 GB DDR2-800 | Ekran Kartı: Sapphire HD7770 gHz Edition | HDD: Samsung 1TB HDD | SSD: Samsung 840 EVO 120 GB SSD |İşletim Sistemi: W 8.1 Pro

Beta sürüm yüklü. Beta olmayan sürümü kurmak için mevcut sürümü kaldırıp restart atmama gerek var mı ? Yoksa direk beta olmayan güncel sürücüyü kurayım mı ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı