Western Digital HDD nasıldır?

Sata 2 girişi var ama şuan hazırda SSD var zaten. Bilgisayarda yer az olduğundan HDD eklemek istiyorum SSD'den memnunum. Alacağım HDD bu. Ne dersiniz?

WD genel olarak güzel markadır ama bu ürünü ilk defa gördüm nasıl olduğunu bilmiyorum 80 TL güzel fiyat alabilirsiniz

Yani alınmaz mı alayım mı almayayım mı ?

Alınmaz mı diyorsun ?

Hocam şimdi ne desem boş. Bozulup bozulmayacağını veya ne zaman bozulacağını söyleyemem. CrystalDiskInfo'da "kritik" gözüken diski 2 senedir kullanan arkadaşım da var, "iyi" gözüken diski 6 ayda disk okuyucusu bozulan arkadaşım da var. Kesin bir söz söyleyemem.

80 liraya alınabilir gibi duruyor. Düşük bütçe ve depolama alanı ihtiyacım olsa %60 ihtimal alırdım.

Gelen diskin SMART değerlerini buraya veya yeni konu açarak paylaşırsanız daha net cevaplar verilebilir. 2 hafta içinde iade edilebiliyor ne olsa. Ben olsam şansımı denerdim.

Dipnot: ürünün yorumlarını okumayı ihmal etmeyin. Ayrıca unutmayın, 2. el olduğu için herkese gönderilen disk farklı kalitede olacaktır.

Dipnot2: gelen diske kesinlikle badsector taraması yapın. HDD Sentinel veya HD Tune ile de test edin. Ve sonuçları yeni konu açarak, tecrübeli bilir kişilerce paylaşın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı