Western Digital SN740 vs Kioxia Exceria G2 vs KXG8
Hangi SSD daha iyidir sizce? Yavaş hıza rağmen DRAM'li G2 almak mı yoksa KXG80ZNV512G gibi 7000 MB okuma 5000 yazma veren SSD mi? Kronik sorunları var mıdır?
Hangi SSD daha iyidir sizce? Yavaş hıza rağmen DRAM'li G2 almak mı yoksa KXG80ZNV512G gibi 7000 MB okuma 5000 yazma veren SSD mi? Kronik sorunları var mıdır?
Hocam bu okuma yazma değerlerine bu kadar takılmayın, ortalama bir kullanıcı için g2 nin değerleri çok bile. Zamanında 450 okuma 500 yazma sata ssd lere bakınca şaşırıyordum nasıl bu kadar hızlı olabilir diye. Onlar bile yeterli aslında günümüz için.
Hocam bu okuma yazma değerlerine bu kadar takılmayın, ortalama bir kullanıcı için g2'nin değerleri çok bile. Zamanında 450 okuma 500 yazma SATA SSD'lere bakınca şaşırıyordum nasıl bu kadar hızlı olabilir diye. Onlar bile yeterli aslında günümüz için.
G2 yerine Crucial P5 aldım. Bunda da aynı miktarda DRAM var ve daha yüksek okuma yazma veriyormuş neyse cevap için teşekkürler. G2 de çok iyi ve yeterli fakat insan almışken alabileceğimin en iyisini alayım diyor umarım sorun çıkarmaz.