Western Digital WD10JPVX HDD alınır mı?

Bütçe
350₺

yavuz290

Hectopat
SSD veya HDD modeli
Western Digital WD10JPVX
Modeli Western Digital WD10JPVX 5400RPM. Fotoğraf depolamak için uygun bir harici disk arıyordum, bu denk geldi, sizce uzun ömürlü olur mu, oyun vs oynamayacağım üzerinde sadece fotoğraf video depolayacağım, dolayısıyla hızdan ziyade, fiyat ve uzun ömürlü olması önemli, fikri olan var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20220504_172716.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 35
WD USB HDD'yi uzun zamandır kullanıyorum. Tavsiye ederim. Birisi maalesef yüksekten düşme sonucu arıza yaptı. Yoksa sıkıntı yoktu.

Alınabilir lakin 5400rpm bir HDD 7200rpm alırsanız daha hızlı olur. Tavsiyem budur.

WD USB HDD'yi uzun zamandır kullanıyorum. Tavsiye ederim. Birisi maalesef yüksekten düşme sonucu arıza yaptı. Yoksa sıkıntı yoktu.

Teşekkür ederim.

Alınabilir lakin 5400RPM bir HDD 7200RPM alırsanız daha hızlı olur. Tavsiyem budur.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama uyguna buldum 2. elden, bütçem de biraz kısıtlıydı, hizdan taviz verebilirim ama ömür kısmına kafam takılmıştı.

Son sorum olarak, sizce 21.000 başlatma durdurma sayısı çok mu, ben harddisklerden çok anlamıyorum da, 49 gün kullanım süresi normal geldi ama başlatma durdurma sayısı hakkında bir fikir yürütemedim.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Başlatıp durma büyük ihtimal hdd içerisindeki diske yazma ve okumanın tekrarlanmasıdır diye tahmin ediyorum ama siz detaylıca internetten bakın derim. Önemli olan HDD sağlığı ve de çalışma günüdür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…