anelevator0609 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar, yurt dışından bana para geldi Western Union aracılığıyla ama bayram olduğu için PTT de dahil birçok banka kapalı. Parayı çekmenin başka bir yolu var mı? En geç yarın çekmem gerekiyor... ( Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Arkadaşlar, yurt dışından bana para geldi Western Union aracılığıyla ama bayram olduğu için PTT de dahil birçok banka kapalı. Parayı çekmenin başka bir yolu var mı? En geç yarın çekmem gerekiyor... (
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 11 Temmuz 2022 #2 Ziraat mobil uygulamasıyla çekiliyor. Para transferi bölümünden Western Union seçeneğini seçip sana gönderilen kodu gir.
Ziraat mobil uygulamasıyla çekiliyor. Para transferi bölümünden Western Union seçeneğini seçip sana gönderilen kodu gir.
anelevator0609 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 The Virtuoso dedi: Ziraat mobil uygulamasıyla çekiliyor. Para transferi bölümünden Western Union seçeneğini seçip sana gönderilen kodu gir. Genişletmek için tıkla... Dediğin şeyi yapıyorum ama hesap seçin kısmında "listelenecek hesap yok" diyor.Ama hesabım var (vadesiz) .Öğrenci hesabı yani.
The Virtuoso dedi: Ziraat mobil uygulamasıyla çekiliyor. Para transferi bölümünden Western Union seçeneğini seçip sana gönderilen kodu gir. Genişletmek için tıkla... Dediğin şeyi yapıyorum ama hesap seçin kısmında "listelenecek hesap yok" diyor.Ama hesabım var (vadesiz) .Öğrenci hesabı yani.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 11 Temmuz 2022 #4 Benim de öğrencilikten kalma hesabım var Ziraat'te. Onu kullanabiliyorum, sendeki sorunu bilemedim. :/ Yeni hesap açmayı denesen mobil uygulamadan?
Benim de öğrencilikten kalma hesabım var Ziraat'te. Onu kullanabiliyorum, sendeki sorunu bilemedim. :/ Yeni hesap açmayı denesen mobil uygulamadan?