Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 11 Ekim 2021 #1 Wet Specimen yapmak istiyorum. Hayvanı hangi kimyasalın içinde muhafaza etmem daha iyi sonuç verir? Formaldehit mi, izopropil alkol mü?
Wet Specimen yapmak istiyorum. Hayvanı hangi kimyasalın içinde muhafaza etmem daha iyi sonuç verir? Formaldehit mi, izopropil alkol mü?
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #2 Hangi hayvanı yapacaksınız?
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 11 Ekim 2021 #3 Denizhan02 dedi: Hangi hayvanı yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Şu an için belli değil. Düşük yapan kedi veya köpek yavrusu olabilir ya da ormanlık alanda bulduğum çürümemiş bir sürüngen. Fark ediyor mu?
Denizhan02 dedi: Hangi hayvanı yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Şu an için belli değil. Düşük yapan kedi veya köpek yavrusu olabilir ya da ormanlık alanda bulduğum çürümemiş bir sürüngen. Fark ediyor mu?
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #4 Reddywich dedi: Şu an için belli değil. Düşük yapan kedi veya köpek yavrusu olabilir ya da ormanlık alanda bulduğum çürümemiş bir sürüngen. Fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Çok daha hijyenik olması gerekiyor diye biliyorum tüylüler için. Ben bu konunu uzmanı değilim fakat İzopropil daha iyi olur diye düşünüyorum.
Reddywich dedi: Şu an için belli değil. Düşük yapan kedi veya köpek yavrusu olabilir ya da ormanlık alanda bulduğum çürümemiş bir sürüngen. Fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Çok daha hijyenik olması gerekiyor diye biliyorum tüylüler için. Ben bu konunu uzmanı değilim fakat İzopropil daha iyi olur diye düşünüyorum.
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 15 Ekim 2021 #5 Reddywich dedi: Wet Specimen yapmak istiyorum. Hayvanı hangi kimyasalın içinde muhafaza etmem daha iyi sonuç verir? Formaldehit mi, izopropil alkol mü? Genişletmek için tıkla... İzopropil alkol.
Reddywich dedi: Wet Specimen yapmak istiyorum. Hayvanı hangi kimyasalın içinde muhafaza etmem daha iyi sonuç verir? Formaldehit mi, izopropil alkol mü? Genişletmek için tıkla... İzopropil alkol.