Wfplwfs.sys kaynaklı mavi ekran hatası nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/c1dxea4d384fz6p/081224-8609-01.dmp/file
RAM
Corsair RT 16GBx2
SSD veya HDD modeli
Samsung 980, Adata 850 Lite, 1TB SSHD
Ekran kartı
Sapphire Nitro+ 6700XT
Anakart
MSI X570S Tomahawk Max Wifi
İşlemci
5800X3D (Kombo Strike X3)
Merhaba arkadaşlar, biraz önce mavi ekran hatası aldım.

Anladığım kadarıyla wfplwfs.sys dosyasından kaynaklanmış. "sfc /scannow" yazdım ve dosyaları düzelttiğini belirten bir mesaj verdi.

Ancak yine de işin uzmanlarına sormak istiyorum. Gerekli bilgileri ve Log'u ilgili yere bıraktım.

Bir sürücü sorunu, yazılım uyumsuzluğu veya sistem dosyası bozulmasından

Bir sürücü sorunu, yazılım uyumsuzluğu veya sistem dosyası bozulmasından dolayı mavi ekran alıyorsun.
  • Bilgisayarı yeniden başlatın ve başlarken F8 tuşuna basarak Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsüne erişin.
  • Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneğini seçin.
  • Eğer Güvenli Mod'da hata almazsanız, bir sürücü veya yazılım uyumsuzluğu bu hataya neden oluyor olabilir.
  • Ağ sürücüleri ve güvenlik yazılımlarınız özellikle bu hataya neden olabilir? Sürücülerinizi güncellemek, sorunu çözebilir.

Hocam zaten reset attıktan sonra hata almadım bir daha. Gariptir ki modemi resetledim ve baktığım da mavi ekran gelmişti. Ağ sürücüsü ile ilgili olabilir o zaman sanırım.

Hocam zaten reset attıktan sonra hata almadım bir daha. Gariptir ki modemi resetledim ve baktığım da mavi ekran gelmişti. Ağ sürücüsü ile ilgili olabilir o zaman sanırım.
Evet.

Evet ağ sürücüsünden ötürü görünüyor, güncelleyebilirsiniz. Modemi resetlemek istisnai bir durum yaratmış olabilir, bir daha hata yaşamayabilirsiniz bile aslında. Dosyada Kaspersky de görünüyor, öyle bir durumda çakışma yapmış da olabilir. İsterseniz Kaspersky'yi de bi' kaldırıp tekrar kurabilirsiniz.

Teşekkürler yorumunuz için. Dün ağ sürücüsünü güncelledim, Kaspersky çok sıkıntılı çıkarıyor zaten olmazsa tümden kaldıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…