eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #1 Wgeti kaynak kodundan düzenleyerek dilini değiştirebilir miyiz? Bu sabah kaynak kodunu indirip tüm dosyaları açtım. Hepsinde örnek olarak wget: missing URL diye arattım ama hiçbirinde bu cümleyi bulamadı. Bunu değiştirebiliyor muyuz?
Wgeti kaynak kodundan düzenleyerek dilini değiştirebilir miyiz? Bu sabah kaynak kodunu indirip tüm dosyaları açtım. Hepsinde örnek olarak wget: missing URL diye arattım ama hiçbirinde bu cümleyi bulamadı. Bunu değiştirebiliyor muyuz?
ulpian Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 22 Temmuz 2022 #2 Kaynak kodlarında Türkçe de dahil olmak üzere bir çok dil dosyası mevcut. İsterseniz dili değiştirebilirsiniz tabii.
Kaynak kodlarında Türkçe de dahil olmak üzere bir çok dil dosyası mevcut. İsterseniz dili değiştirebilirsiniz tabii.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 ulpian dedi: Kaynak kodlarında Türkçe de dahil olmak üzere bir çok dil dosyası mevcut. İsterseniz dili değiştirebilirsiniz tabii. Eki Görüntüle 1460165 Genişletmek için tıkla... O baktığınız kaynak dosyasını ve bulunduğu dizini söyleyebilir misiniz? Buldum ama nasıl Türkçeye çevireceğim? Son düzenleme: 22 Temmuz 2022
ulpian dedi: Kaynak kodlarında Türkçe de dahil olmak üzere bir çok dil dosyası mevcut. İsterseniz dili değiştirebilirsiniz tabii. Eki Görüntüle 1460165 Genişletmek için tıkla... O baktığınız kaynak dosyasını ve bulunduğu dizini söyleyebilir misiniz? Buldum ama nasıl Türkçeye çevireceğim?