Whatdesk güvenli mi?

sudo23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Arch Linux kullanıyorum. WhatsApp Web'i PWA özelliği sayesinde indirdim fakat açarken sorun olabiliyor. Ben de biraz araştırdım ve whatdeski buldum. Güvenli olup olmadığından emin değilim. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık kaynaklı olduğu için güvenlidir, virüs bulunmuyor ancak 1 yıldan uzun süredir güncelleme almadığı için önermem. PWA en iyi seçenek.

Açık kaynaklı olduğu için güvenlidir, virüs bulunmuyor ancak 1 yıldan uzun süredir güncelleme almadığı için önermem. PWA en iyi seçenek.

Açık kaynak olması demek güvenilir olduğu anlamına doğrudan gelmiyor. Yine de testerlerin değerlendirmelerini görmek en sağlıklısı.

Açık kaynak olması demek güvenilir olduğu anlamına doğrudan gelmiyor. Yine de testerlerin değerlendirmelerini görmek en sağlıklısı.
Açık kaynaklı olduğu için herhangi bir telemetri eklense bunu görebilirdik. Gizli iş çeviremezler. Güvenli ama güncel olmadığı için kullanılmaz.

Açık kaynaklı olduğu için herhangi bir telemetri eklense bunu görebilirdik. Gizli iş çeviremezler. Güvenli ama güncel olmadığı için kullanılmaz.

Pwa çok sağlıklı çalışmıyor o yüzden sordum zaten. Her defasında pencere boyutunu ayarlamam gerekiyor. WhatsApp for Linux vardı bir de ona bakacağım şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Waydroid ile Android sürümünü kurabilirsiniz.

Rehberime göre ilerleyerek kurulum yapabilirsiniz.

Waydroid ile Android sürümünü kurabilirsiniz.

Diğer cihazlardan çıkış yaptığı için tercih edileceğini düşünmüyorum.

Pwa çok sağlıklı çalışmıyor o yüzden sordum zaten. Her defasında pencere boyutunu ayarlamam gerekiyor. WhatsApp for Linux vardı bir de ona bakacağım şimdi.
Garip bir problemmiş bir farkı olacak mı bilmiyorum ama şunun ile deneyebilirsiniz.

Bunu kullanmayı düşünüyorum hem sık güncelleme alıyor hem de sadece WhatsApp'ı değil diğer platformları da yönetebiliyorum. Teşekkür ederim yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…