Merhaba, Arch Linux kullanıyorum. WhatsApp Web'i PWA özelliği sayesinde indirdim fakat açarken sorun olabiliyor. Ben de biraz araştırdım ve whatdeski buldum. Güvenli olup olmadığından emin değilim. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Pwa çok sağlıklı çalışmıyor o yüzden sordum zaten. Her defasında pencere boyutunu ayarlamam gerekiyor. WhatsApp for Linux vardı bir de ona bakacağım şimdi.
Merhaba arkadaşlar. Forumda sürekli sorulan "Linux'ta Roblox oynanır mı?" sorusuna cevap olarak bu rehberi hazırlamak istedim. Kurulum yeni başlayanlara zor gelebileceği için ayrıntılı bir rehber sunmak gerekliydi. Açılan konulara "Waydroid kullanabilirsin." demekten başka bir şey eklenmiyordu...
www.technopat.net
Rehberime göre ilerleyerek kurulum yapabilirsiniz.
Pwa çok sağlıklı çalışmıyor o yüzden sordum zaten. Her defasında pencere boyutunu ayarlamam gerekiyor. WhatsApp for Linux vardı bir de ona bakacağım şimdi.
All your services in one place, built by the community - ferdium/ferdium-app
github.com
Bunu kullanmayı düşünüyorum hem sık güncelleme alıyor hem de sadece WhatsApp'ı değil diğer platformları da yönetebiliyorum. Teşekkür ederim yardımın için.