Whatgeek ürünü kargoya vermiyor

MetinCakir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Ürünümü yaklaşık 5 gün önce sipariş ettim ve hala site üzerinde ürünün kargoya verildiği görünmüyor, ayrıca şöyle bir e-mail gönderdiler. Pek anlayamadım, yardımcı olacak var mı?

Çeviriye yazsana.
Dostum İngilizcem zaten var, ne yazdığını anladım fakat neden böyle bir e-mail gönderdiklerini çözemedim, üstüne ürünü 5 gündür kargoya vermemeleri aklımda kimlik bilgilerimle ilgili problem mi oluştu acaba diye bir soru işareti oluşturdu, daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir diye açtım konuyu.

Eger TC kimlik numarani vermediysen bize ulastir diyor. Bir de gecici olarak Turkiye'den siparisleri kapamislar.
Sipariş verirken verdim numaramı, tekrar vermeme gerek var mı sizce?

Ver sen yine de.

Tekrardan verirseniz garanti olur bir de Turkiye'den siparisleri kapamislar mevcut siparisinize etkisi olacak mi onu da sorun bence. Kargoya vermeleri biraz uzun surebiliyor PTT kargoyla ulke icinde verdiginiz kargo bile 5 gunde gelmiyor zaten

Tekrardan verirseniz garanti olur bir de Turkiye'den siparisleri kapamislar mevcut siparisinize etkisi olacak mi onu da sorun bence. Kargoya vermeleri biraz uzun surebiliyor PTT kargoyla ulke icinde verdiginiz kargo bile 5 gunde gelmiyor zaten
Yani 5 gündür daha kargoya teslim bile etmemeleri meraklandırdı doğrusu, teşekkür ederim tekrardan ben mail attım iletişime geçtim site ile.

Ben Ocak 15 te sipariş verdim hala kargoya vermediler. Destektende cevap alamıyorum.

Sabah cevap veriyorlar genelde mail yoluyla,
Bende aynı şekilde sorun yaşadım şu şekilde temiz mail attım bu adresi girin diye.
Turkish id:
Name:
PostCode:
CountryList:
Province:
City:
Address1:
phone:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…