Whatgeek'te vergi çıkıyor mu?

Her türlü alışverişinizde vergi ödersiniz. Yurt dışı alışverişlerde de gümrük vergisi var elbet. Sepette yansıtılmıyor ise ürün Türkiye'ye ulaştığında tahsil edilir. Yani kısaca evet, vergi var.

Her türlü alışverişinizde vergi ödersiniz. Yurt dışı alışverişlerde de gümrük vergisi var elbet. Sepette yansıtılmıyor ise ürün Türkiye'ye ulaştığında tahsil edilir. Yani kısaca evet, vergi var.
Vergi olduğunu elbette biliyorum Whatgeekten alışveriş yapanlar daha iyi biliyordur vergiyi eskiden kargo firması hallediyordu. Hala durum böyle mi bunu soruyorum.
@kxy

Vergi olduğunu elbette biliyorum Whatgeekten alışveriş yapanlar daha iyi biliyordur vergiyi eskiden kargo firması hallediyordu. Hala durum böyle mi bunu soruyorum.
@kxy

Sanırsam çıkmıyor, @Katipke hocam daha net yardımcı olur ben Whatgeek ustunden birsey almadim hic.

Hocam whatgeek artık sadece amerika odaklı ve eskisi gibi gamepad satmıyor. Attığınız kol da gördüğünüz gibi stokta değil. Başka yerlere bakmanızı öneririm
Kasım ayında stok getireceklerini söylediler hocam. Nasıl artık sadece Amerika odaklı? Şu an gümrükte yeni prosedürler geldiğinden sipariş o yüzden verilmiyormuş onu da çözeceklermiş yine Kasım'da. Bu bilgiyi nereden aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı