WhatsApp abartısı ve insanların okuma tembelliği

Televizyon Haberleri zaten kötüleniyor. Önüne çıkan kanalı izlemeyip bilinçli olursan etkilemez yalan haberlerde etkilemez fakat herkes sen-ben gibi değil en küçük habere kanan insanlar var.

Dünyanın en büyük ağına sahip olsalar bile açık olmayan bir şey bulamazsınız. Halen Windows'ta, Android'de bir sürü açık bulunuyor.

Konu iyice farklı yerlere gitmeye başladı. Kapansa iyi olur. Sizin gibi ben de iyi günler diliyorum.

İyi günler.

Yazılanlarım çoğunu okudum ne yazıkki tamamen hak veremiyorum. Adam çıkmış diyorki burası benim açık pazarım olacak(belki zaten öyleydi ama dile getirilmiyordu) bırakında insanlar buna tepki göstersin bir zahmet. Aynı şeyi AB’ye üye ülkelerde yapamıyorsa gelip bize yapmak istiyorsa, bizi ülkemizi bu kadar adam yerine koymuyorlarsa resmen sömürgeci devletlerin yaptığı gibi açık bir pazar olarak görüyorsa buna tepki göstermemek acizlikten ve kokuşmuşluktan başka bir şey değildir. Burası 16. 17. yüzyıldan bir Afrika ülkesi değil kendinize bunu yakıştırabiliyorsanız aynı şekilde tepki göstermeden devam edebilirsiniz. Hatta öz saygınız o kadar yoktur ki tepki gösterenlere bile tepki gösterebilirsiniz. Burada uygulamayı silmek veya silmemekten bahsetmiyorum olay tamamen bu muameleyi kendimize yakıştırıp yakıştıramamamız.

İnsanlık olarak bu yüzden gelişemediğimizi düşünüyorum hala. Neyse siz kendi fikirlerinizi düşünmeye devam edersiniz. Bu gidişle zaten nerede kardaşev ölçeği daha yapay zekayı görürsek şükretmek lazım insanlığın teknolojiye bu kadar uzaklığıyla.
Hadi iyi günler.

Düşüncenize saygı duyuyorum lakin şöyle bişey var whatsapp sözleşmesi bize özel hazırlanılıyor bizden başka hiçkimseye bu şart kabul ettirilmiyor ama bize gelince imzalattırılıyor..Bizde biliyoruz adamlar bizim yıkık hayatımızı ne yapsınlar lakin uygulattırılmaya hazırlanan sözleşme sadece bizim ülkemize özel

Hayatım boyunca pek çok tuhaf şey gördüm ama ilk defa WhatsApp guard görüyorum hayat ilginçliklerle dolu ama anlamadıgım nokta bir insan niye WhatsApp'ın yaptıgını savunup haklı bulurki.

Hayatım boyunca pek çok tuhaf şey gördüm ama ilk defa WhatsApp guard görüyorum hayat ilginçliklerle dolu ama anlamadıgım nokta bir insan niye WhatsApp'ın yaptıgını savunup haklı bulurki.
Kardeşim ben söylemedim ya WhatsApp tarafından bu foruma yerleştirildim. Bu konuları denetliyorum. Buradaki verilerinizi de çalacağım dikkat et.

Kardeşim ben söylemedim ya WhatsApp tarafından bu foruma yerleştirildim. Bu konuları denetliyorum. Buradaki verilerinizi de çalacağım dikkat et.

Habersiz almanıza gerek yok hocam isteyin vereyim verilerimi zaten her yere veriyoruz istesekte istemesekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…