OtoKorekt Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2023 #1 Whatsapp Aero, Plus vb. uygulamalardan sizce hangisi en guvenli ve kullanisli? Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum
Whatsapp Aero, Plus vb. uygulamalardan sizce hangisi en guvenli ve kullanisli? Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum
Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #2 OtoKorekt dedi: WhatsApp Aero, Plus vb. uygulamalardan sizce hangisi en guvenli ve kullanisli? Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bence Aero, Instagram versiyonunda kullanıyorum memnunum güvenlik sorunu yok.
OtoKorekt dedi: WhatsApp Aero, Plus vb. uygulamalardan sizce hangisi en guvenli ve kullanisli? Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bence Aero, Instagram versiyonunda kullanıyorum memnunum güvenlik sorunu yok.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.375 Çözümler 8 26 Nisan 2023 #3 Özellikleri bakımından hocalarım yorum yapsın fakat ikisinden de güven bekleyemeyiz.
erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 701 Çözümler 1 26 Nisan 2023 #4 OtoKorekt dedi: WhatsApp Aero, Plus vb. uygulamalardan sizce hangisi en guvenli ve kullanisli? Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum Genişletmek için tıkla... İkisi de güvenli değil. Ben orijinal WhatsApp kullanılmasından yanayım.
OtoKorekt dedi: WhatsApp Aero, Plus vb. uygulamalardan sizce hangisi en guvenli ve kullanisli? Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum Genişletmek için tıkla... İkisi de güvenli değil. Ben orijinal WhatsApp kullanılmasından yanayım.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Nisan 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 701 Çözümler 1 26 Nisan 2023 #6 Kükreyen Deli Adam dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam da bu videoyu atacaktım hocam.
Kükreyen Deli Adam dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam da bu videoyu atacaktım hocam.
İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #7 2019 Mayıs ayından beri Aero kullanıyorum. Ban problemi vs yaşamadım.
erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 701 Çözümler 1 27 Nisan 2023 #8 Ban problemi yaşamamanız uygulamayı güvenli yapmaz. En basitinden gizlilik için önermiyorum.