WhatsApp Android Yedeklemeleri Google Hesabınızın Depolama Alanını Kullanmaya Başlayacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
WhatsApp Android Google Yedek

WhatsApp ve Google tarafından yapılan açıklamalara göre, Android’deki WhatsApp sohbet ve medya yedeklemeleriniz yakında Google hesabınızın bulut depolama alanı kotasında sayılmaya başlayacak. Bu değişikliğin önümüzdeki aydan itibaren geçerli olacağı belirtiliyor. Bu, her Google hesabıyla birlikte aldığınız 15 GB varsayılan depolama alanının artık WhatsApp yedeklemeleriniz tarafından kullanılacağı anlamına geliyor. Değişiklik önümüzdeki ay beta kullanıcıları için kullanıma […]

Devamı: WhatsApp Android Yedeklemeleri Google Hesabınızın Depolama Alanını Kullanmaya Başlayacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bugünün geleceğini biliyordum. Sonunda maalesef geldi. Google Fotoğraflar'ı Drive'a bağlayan Google bunu unutur mu hiç?

Data center kur Google. Kazanacağına sen kazan. Bu Mark'ta hiç kafa yok ya da milletin dijital kimliğini satmakdan zevk alıyor heralde.
Niye öyle dediniz hocam?

Niye öyle dediniz hocam?

Google servisleri olmayan cihazlar bundan etkilenebilir belki ileride de.
İOS tarafında ne yaparlar bilmiyorum da Huawei tarafı için iyi olmayabilir yani platformdan bağımsız bir yöntem kendi veri merkezini kurmak olur hemde kazanç sağlar ben böyle düşünüyorum.
Şimdi gidip verilerimi google veri merkezinde tutacak kendisinin yanında google' da benim bilgilerimle elektronik kimliğimi oluşturup bundan kazanç sağlayabilir.

Yedeklemeleri doğru düzgün çalışmıyordu zaten. Ben de dahil çevremdeki birçok insan bu yüzden mesaj datalarını kaybetti. Belki bu şekilde yaparlarsa düzelir de tekrar yedekleme almaya başlarım ben de.

Google servisleri olmayan cihazlar bundan etkilenebilir belki ileride de.
iOS tarafında ne yaparlar bilmiyorum da Huawei tarafı için iyi olmayabilir yani platformdan bağımsız bir yöntem kendi veri merkezini kurmak olur hem de kazanç sağlar ben böyle düşünüyorum.
Şimdi gidip verilerimi Google veri merkezinde tutacak kendisinin yanında Google'da benim bilgilerimle elektronik kimliğimi oluşturup bundan kazanç sağlayabilir.

Bizim veriler sütlaç tarifi gibi ortada geziyor zaten. Bırakın biraz da Google baksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı