WhatsApp artık güvenli mi?

285004

Hectopat
Makaleler
1
Güvenli mi? Elon Musk'ın da bahsettiği Signal uygulaması daha mı iyi?

Haber yalan habermiş. Whats App geri adım attı diye bir durum yok. Kullanılmayacaksa hiç bir uygulama kullanılmamalı bence. İnstagram, Facebook, Twitter, Google, Telegram, Line, Apple, Microsoft vs. bunların hepsi bizi izliyor. Hatta sim kartımızdan bile izleniyoruz. Signal bir tık daha güvenli ama o da popüler olunca ya paralı olur ya da veri almaya başlar sonuçta sunucularını artırıp yatırımlar yapmalı. Hiç bir uygulama bedava hizmet vermez. Eğer güvende olmak ve izlenmemek istiyorsanız akılsız telefon da dahil olmak üzere telefon kullanmayı ve bilgisayar kullanmayı bırakmalısınız.

Arkadaşlar Facebook zaten öncesinde de bilgilerinizi alıyordu sadece artık haberiniz var bu olaydan. Hadi diyelim Facebook, Instagram, WhatsApp'ı hayatından çıkardın. Sırada Google var. O nasıl olacak? Çıkar bakalım Google araçlarını, Youtube'u hayatından görelim.

Millet anlamıyor ki hem zaten her şeyi geçtim bana Telegram ile Bip daha telikeli geliyor. Biri Rus biri de operatöre bağlı.

Vallahi bizim sınıf grubunda hocalar gerekli talimatı bekliyor yuksek ihtimal biz bipe geçeceğiz(bana WhatsApp güvenli demeyın hoca öyle dediği için gecıyoruz)

Burada da belirtildiği gibi, hiç kimse bu işi babasının hayrına yapmıyor. Bir yerden sonra aynı olayları yaşatacaklar. Mantık hatası da burada zaten; sen kimseden ücretsiz veya reklamsız bir program yazmasını bekleyemezsin. Elbette bu verilerimizi satabilecekleri anlamına gelmiyor...
Bu arada... Hayır hiçbir şey değişmedi... Hala anlaşma geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…