Berke Cann Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Merhaba WhatsApp da çıkartmalarımdan bazıları "bir şeyler ters gitti", çıkarmalar pil tasarrufu modu tarafından engellendi diyor. Neden olabilir acaba?
Merhaba WhatsApp da çıkartmalarımdan bazıları "bir şeyler ters gitti", çıkarmalar pil tasarrufu modu tarafından engellendi diyor. Neden olabilir acaba?
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Pil tasarfunu kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 2 Şubat 2021 #3 Yeniden yüklemen lazım ne yazık ki çözüm bulursan başka yaz bende de oluyor. Not : Favorilerin gitmiyor. Artı 0 Eksi
Yeniden yüklemen lazım ne yazık ki çözüm bulursan başka yaz bende de oluyor. Not : Favorilerin gitmiyor.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #4 WhatsApp'ı silerseniz yedeklenmeyen mesajlar gider ve gruplardan cıkmanızda bir olasılık. Artı 0 Eksi
KS KS Berke Cann Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 Kedi Yumak dedi: Pil tasarfunu kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açtım ama yine aynısı Artı 0 Eksi
Kedi Yumak dedi: Pil tasarfunu kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açtım ama yine aynısı
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.565 Makaleler 49 Çözümler 12 2 Şubat 2021 #6 Kedi Yumak dedi: WhatsApp'ı silerseniz yedeklenmeyen mesajlar gider ve gruplardan cıkmanızda bir olasılık. Genişletmek için tıkla... Ben konuşmaları yedeklemiyorum. Ara sıra telefona format atıyorum ve ona rağmen hiç çıkmadı gruplardan. Artı 0 Eksi
Kedi Yumak dedi: WhatsApp'ı silerseniz yedeklenmeyen mesajlar gider ve gruplardan cıkmanızda bir olasılık. Genişletmek için tıkla... Ben konuşmaları yedeklemiyorum. Ara sıra telefona format atıyorum ve ona rağmen hiç çıkmadı gruplardan.
Zeynep.suzens Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Temmuz 2023 #7 Berke Cann dedi: Kapatıp açtım ama yine aynısı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var acaba çözebildin mi? Artı 0 Eksi
Berke Cann dedi: Kapatıp açtım ama yine aynısı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var acaba çözebildin mi?