plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 21 Ocak 2023 #1 WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır?
WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır?
K Kaycee273 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #11 plxaxd dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... çözebildiniz mi Artı 0 Eksi
KS KS plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 8 Mart 2024 #12 Kaycee273 dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
T Tahir G Zeptopat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #13 plxaxd dedi: WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... İletişim ekranındaki seçenek "Hiçbir şey yapma" ise diğer seçeneklerden birini seç uygula de sonra tekrar "Hiçbir şey yapma" olarak düzelt. Artı 0 Eksi
plxaxd dedi: WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... İletişim ekranındaki seçenek "Hiçbir şey yapma" ise diğer seçeneklerden birini seç uygula de sonra tekrar "Hiçbir şey yapma" olarak düzelt.
Perixdredd Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #14 Nızımızırı dedi: Sağ alttaki hoparlör simgesine sağ tık-ses efekti-iletişim sekmesi. Eki Görüntüle 1783935 Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral oldu benimki çok sağ ol. Artı 0 Eksi
Nızımızırı dedi: Sağ alttaki hoparlör simgesine sağ tık-ses efekti-iletişim sekmesi. Eki Görüntüle 1783935 Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral oldu benimki çok sağ ol.
KebapciBongo Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 178 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2024 #15 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
rowzgs Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #16 Hocam aynı şey hala oluyor. Bunu yapmama rağmen çözemedim. Başka bir çözüm yolu var mı? Artı 0 Eksi
Molvess Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #17 rowzgs dedi: Hocam aynı şey hala oluyor. Bunu yapmama rağmen çözemedim. Başka bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu hocamızın dediğini yaparsanız oluyor, sağ olasın hocam. Artı 0 Eksi
rowzgs dedi: Hocam aynı şey hala oluyor. Bunu yapmama rağmen çözemedim. Başka bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu hocamızın dediğini yaparsanız oluyor, sağ olasın hocam.
kingstones59t Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #18 plxaxd dedi: WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Başlat --Ayarlar--Sistem--Ses--Haporlor--Gelişmiş ayarlarda Ses iyileştirmeleri kapali olsun duzelicektir window11 için geçerlidir plxaxd dedi: WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Başlat --Ayarlar--Sistem--Ses--Haporlor--Gelişmiş ayarlarda Ses iyileştirmeleri kapali olsun duzelicektir window11 için geçerlidir Artı 1 Eksi
plxaxd dedi: WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Başlat --Ayarlar--Sistem--Ses--Haporlor--Gelişmiş ayarlarda Ses iyileştirmeleri kapali olsun duzelicektir window11 için geçerlidir plxaxd dedi: WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Başlat --Ayarlar--Sistem--Ses--Haporlor--Gelişmiş ayarlarda Ses iyileştirmeleri kapali olsun duzelicektir window11 için geçerlidir
azimli52 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #19 Çözüldü mü? Artı 0 Eksi
Perixdredd Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #20 azimli52 dedi: Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Bende sorun çözüldü. Artı 0 Eksi