plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 21 Ocak 2023 #1 WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır?
WhatsApp'ın PC sürümünü kullanıyorum uygulamada biriyle konuşurken arkada açık diğer bütün programların sesi azalıyor. Bunun çözümü var mıdır?
azimli52 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #21 Perixdredd dedi: Bende sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Perixdredd dedi: Bende sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bende buldum sonunda; denetim masası -> ses -> iletişim -> hiçbir şey yapma -> uygula. Artı 0 Eksi
Perixdredd dedi: Bende sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Perixdredd dedi: Bende sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bende buldum sonunda; denetim masası -> ses -> iletişim -> hiçbir şey yapma -> uygula.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #22 azimli52 dedi: Bende buldum sonunda; denetim masası -> ses -> iletişim -> hiçbir şey yapma -> uygula. Genişletmek için tıkla... He valla bu ozellik niye oto 80 azaltta geliyor sacmalık. Artı 0 Eksi
azimli52 dedi: Bende buldum sonunda; denetim masası -> ses -> iletişim -> hiçbir şey yapma -> uygula. Genişletmek için tıkla... He valla bu ozellik niye oto 80 azaltta geliyor sacmalık.