M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 19 Ekim 2022 #1 Merhaba. Diğer bir cihazımdan durum paylaşınca göremiyorum kayıtlı her 2 taraftan durum gizlilik ayarında da sorun yok. Neden goremiyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2022
Merhaba. Diğer bir cihazımdan durum paylaşınca göremiyorum kayıtlı her 2 taraftan durum gizlilik ayarında da sorun yok. Neden goremiyorum?
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 646 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2022 #2 Murat3 dedi: Merhaba. Diğer bir cihazımdan durum paylaşınca göremiyorum kayıtlı her 2 taraftan durum gizlilik ayarında da sorun yok. Neden goremiyorum? Genişletmek için tıkla... Galiba yeni oturum açtınız bu hesabınızla. Eğer yeni açtıysanız 2-3 gün göremezsiniz diye biliyorum. Aynısını yaşadım.
Murat3 dedi: Merhaba. Diğer bir cihazımdan durum paylaşınca göremiyorum kayıtlı her 2 taraftan durum gizlilik ayarında da sorun yok. Neden goremiyorum? Genişletmek için tıkla... Galiba yeni oturum açtınız bu hesabınızla. Eğer yeni açtıysanız 2-3 gün göremezsiniz diye biliyorum. Aynısını yaşadım.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 19 Ekim 2022 #3 Lachin Eke dedi: Galiba yeni oturum açtınız bu hesabınızla. Eğer yeni açtıysanız 2-3 gün göremezsiniz diye biliyorum. Aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 2 aydır aynı oturum ama düzelttim telefona kayıtlıymiş bende cihazın numarası SIM kartına kaydettim düzeldi ama sağ olun yardım ettiğiniz için.
Lachin Eke dedi: Galiba yeni oturum açtınız bu hesabınızla. Eğer yeni açtıysanız 2-3 gün göremezsiniz diye biliyorum. Aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 2 aydır aynı oturum ama düzelttim telefona kayıtlıymiş bende cihazın numarası SIM kartına kaydettim düzeldi ama sağ olun yardım ettiğiniz için.