WhatsApp görmeden mesaj yazma

Bilal3450

Hectopat
Benim bir arkadaşım var mesajları görmeden mesaj yazabiliyor, link atabiliyor. En iyisi de görmeden linklere tıklayabiliyor. Bu nasıl oluyor, ona sordum söylemem dedi. Bakın mesela aşağıdaki fotoğrafta 8 ay önceki mesajı daha görmedi, bana mesaj yazdı, link attı ve görmeden ona attığım linklere tıkladı. Sizin bir fikriniz var mı konu hakkında?

Mesajları bildirim çubuğundan okuyup cevaplayabilirsiniz. Yanlış anlamışım. Gizlilik ayarlarından gürüldü bilgisini kapatabilirsiniz. Böylece mavi tik 2 taraf için de pasif olur.

Ayarlardan görüldü bilgisini kapatırsan olur. Ama karşı tarafa mesaj gidip gitmediğini göremezsin ayarı devre dışı bırakırsan.

Uygulamaya girin, sağ üstten 3 çizgiye tıklayın, ayarlar seçeneğine girin, ilk yerden hesap yazan kısma girin daha sonra gizlilik kısmından okundu bilgisini devre dışı bırakın. (Arkadaşınızda niye söylememiş acaba çok merak ettim şu an.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…