WhatsApp grubu için gelen kod verilirse en fazla ne olur?

Arda Demirkıran

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhabalar. Arkadaşım için açtım konuyu. Bugün bir WhatsApp grubuna girmek istemiş normalde gruba katılım linki veya numara istenir. Arkadaşımdan numara istemişler ve numarasını vermiş. Bu arada olay Instagram'da gerçekleşiyor. Numarayı verdikten sonra da kod gelecek, onu da vermen lazım demişler. Arkadaşım da bir hata etmiş ve kodu da vermiş. Bana danıştı az önce ve kesin bir şey diyemedim. Bir şey olur mu? Olursa en fazla ne olur hocalarım? Hat kapatmaya falan gerek var mı? Instagramdan da engellemişler.

Dosya Ekleri

• IMG-20201221-WA0001.jpg
    IMG-20201221-WA0001.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 274
Anladım hocam hat kapatmaya falan gerek var mı ya da en fazla ne gibi zararlar görebilir?

Bu numara önceden bana da kod göndermiş. Bana kimse kod ver demedi, WhatsApp girişte istediği kodu SMS olarak geldi ve girdim. Olayı detaylı açıklar mısın? Kod isteyen kişi kim, ne grubu için kod istendi.

Bu numara önceden bana da kod göndermiş. Bana kimse kod ver demedi, WhatsApp girişte istediği kodu SMS olarak geldi ve girdim. Olayı detaylı açıklar mısın? Kod isteyen kişi kim, ne grubu için kod istendi.

Hocam kodu WhatsApp gönderiyor zaten numara tarafında bir sıkıntımız yok. Sohbet grubuna katılmak istiyor arkadaşım ve numarasını istiyorlar o da veriyor ve birazdan kod gelecek onu da vermen gerekiyor diyorlar onu da veriyor. Sonradan jeton düşüyor. Engellemişler zaten arkadaşımı.

Hocam kodu WhatsApp gönderiyor zaten numara tarafında bir sıkıntımız yok. Sohbet grubuna katılmak istiyor arkadaşım ve numarasını istiyorlar o da veriyor ve birazdan kod gelecek onu da vermen gerekiyor diyorlar onu da veriyor. Sonradan jeton düşüyor. Engellemişler zaten arkadaşımı.

O zaman girmişlerdir hesabına şimdi anladım. Benim arkadaşım yapıyordu bunu, mesajları okuyabiliyordu ama hesabın sahibi giremiyordu.

O zaman girmişlerdir hesabına şimdi anladım. Benim arkadaşım yapıyordu bunu, mesajları okuyabiliyordu ama hesabın sahibi giremiyordu.

Hesabın sahibi girebiliyor şu an. WhatsApp çalınsa bile iki taraftan uçtan uca şifre olduğu için mesajları kimse göremez yazıyordu. Kurtulmanın bir yolu var mı hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı