Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 3 Kasım 2021 #11 arda1984 dedi: Çok teşekkür ediyorum. Cimer sistemini kullandığım zaman benim şikayet ettiğim onlar tarafından biliniyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiçbir suç duyurusunda suç duyurusunu yapan kişinin kimliği açıklanmaz.
arda1984 dedi: Çok teşekkür ediyorum. Cimer sistemini kullandığım zaman benim şikayet ettiğim onlar tarafından biliniyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiçbir suç duyurusunda suç duyurusunu yapan kişinin kimliği açıklanmaz.
PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 662 Yer İstanbul 3 Kasım 2021 #12 egesthetics dedi: Ciddi bir soru mu acaba bu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #13 arda1984 dedi: Çok teşekkür ediyorum. Cimer sistemini kullandığım zaman benim şikayet ettiğim onlar tarafından biliniyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Hiçbir işe yaramıyor seni savcılığa çağırıyorlar ve yazılı dilekçe istiyorlar vs. uğraşılmaz boş ver gitsin.
arda1984 dedi: Çok teşekkür ediyorum. Cimer sistemini kullandığım zaman benim şikayet ettiğim onlar tarafından biliniyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Hiçbir işe yaramıyor seni savcılığa çağırıyorlar ve yazılı dilekçe istiyorlar vs. uğraşılmaz boş ver gitsin.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #14 WhatsApp da grup şikayet etme yeri vardı hiç kullanmadım ama deneyebilirsiniz.