myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 12 Aralık 2020 #1 Böyle bir şey mümkün mü? Üçüncü parti yazılımları ile vs. oluyor mu? Son düzenleme: 12 Aralık 2020
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Aralık 2020 #2 Whatsapp Plus var ama 3. parti yazılım. Sorumluluğu size ait. Hatta karşıya yazdığınızı bile göstermiyor. İletildi çizgisini de göstermiyor karşıya.
Whatsapp Plus var ama 3. parti yazılım. Sorumluluğu size ait. Hatta karşıya yazdığınızı bile göstermiyor. İletildi çizgisini de göstermiyor karşıya.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Aralık 2020 #3 myswagnotusual dedi: Böyle bir şey mümkün mü? İkinci parti yazılımları ile vs. oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kapatabiliyorsun. Ama sen de onun okuyup okumadığını göremiyorsun.
myswagnotusual dedi: Böyle bir şey mümkün mü? İkinci parti yazılımları ile vs. oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kapatabiliyorsun. Ama sen de onun okuyup okumadığını göremiyorsun.
asily615 Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 143 12 Aralık 2020 #4 KlesS dedi: Ayarlardan kapatabiliyorsun. Ama sen de onun okuyup okumadığını göremiyorsun. Genişletmek için tıkla... O grupta geçerli olmuyor.
KlesS dedi: Ayarlardan kapatabiliyorsun. Ama sen de onun okuyup okumadığını göremiyorsun. Genişletmek için tıkla... O grupta geçerli olmuyor.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 12 Aralık 2020 #5 myswagnotusual dedi: Böyle bir şey mümkün mü? İkinci parti yazılımları ile vs. oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Mesajları aldıktan sonra interneti kapatıp okuya bilirisniz 3.part yazılım pek önermiyorum riskli olabilir.
myswagnotusual dedi: Böyle bir şey mümkün mü? İkinci parti yazılımları ile vs. oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Mesajları aldıktan sonra interneti kapatıp okuya bilirisniz 3.part yazılım pek önermiyorum riskli olabilir.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 12 Aralık 2020 #6 m47 dedi: Mesajları aldıktan sonra interneti kapatıp okuya bilirisniz 3.part yazılım pek önermiyorum riskli olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki sonrasında okundu gitmiyor mu? İnterneti geri açınca.
m47 dedi: Mesajları aldıktan sonra interneti kapatıp okuya bilirisniz 3.part yazılım pek önermiyorum riskli olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki sonrasında okundu gitmiyor mu? İnterneti geri açınca.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 12 Aralık 2020 #7 myswagnotusual dedi: Peki sonrasında okundu gitmiyor mu? İnterneti geri açınca. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde gitmemişti güncellemelerle belki fixlenmiş olabilir denemekte fayda var. Okuduktan sonra WPden çıkın öyle açın interneti.
myswagnotusual dedi: Peki sonrasında okundu gitmiyor mu? İnterneti geri açınca. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde gitmemişti güncellemelerle belki fixlenmiş olabilir denemekte fayda var. Okuduktan sonra WPden çıkın öyle açın interneti.
YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 12 Aralık 2020 #8 Ben modlu WhatsApp yüklemiştim. Bir hafta kadar kullandım. Sonra bana ban attı 1 saat. Ben pek takmadım. Daha sonra 7 gün ban attı. Uygulamayı sildim. Kullanan arkadaşlarıma da sordum. Onlar da öyle bir şey olmamış.(Bu arada adı Whatsapp Aero)
Ben modlu WhatsApp yüklemiştim. Bir hafta kadar kullandım. Sonra bana ban attı 1 saat. Ben pek takmadım. Daha sonra 7 gün ban attı. Uygulamayı sildim. Kullanan arkadaşlarıma da sordum. Onlar da öyle bir şey olmamış.(Bu arada adı Whatsapp Aero)
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 12 Aralık 2020 #9 m47 dedi: Ben denediğimde gitmemişti güncellemelerle belki fixlenmiş olabilir denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... İki hesap ile deneyebilirim, cevabınız için teşekkür ederim. Sonucu sizlerle de paylaşırım. m47 dedi: Ben denediğimde gitmemişti güncellemelerle belki fixlenmiş olabilir denemekte fayda var. Okuduktan sonra WPden çıkın öyle açın interneti. Genişletmek için tıkla... Yönteminiz çalıştı, tekrardan teşekkür ederim. Son düzenleme: 12 Aralık 2020
m47 dedi: Ben denediğimde gitmemişti güncellemelerle belki fixlenmiş olabilir denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... İki hesap ile deneyebilirim, cevabınız için teşekkür ederim. Sonucu sizlerle de paylaşırım. m47 dedi: Ben denediğimde gitmemişti güncellemelerle belki fixlenmiş olabilir denemekte fayda var. Okuduktan sonra WPden çıkın öyle açın interneti. Genişletmek için tıkla... Yönteminiz çalıştı, tekrardan teşekkür ederim.