WhatsApp hesabı spam yedi ve hesap kapandı

tornadoo

Centipat
Merhaba Technopat Sosyal üyeleri. WhatsApp hesabım spam yedi. Arkadaşımı sınıf grubuna eklerken oldu. Benim numaram arkadaşımda kayıtlı değildi. Onu gruba eklerken spam yedim ve hesabım kapandı. Geri açılır mı? Destek ekibine mesaj atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240629-113558.jpg
    Screenshot_20240629-113558.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 1.520
  • Screenshot_20240629-113516.jpg
    Screenshot_20240629-113516.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 989
  • Screenshot_20240629-121337.jpg
    Screenshot_20240629-121337.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 1.225
Merhaba Technopat Sosyal üyeleri. WhatsApp hesabım spam yedi. Arkadaşımı sınıf grubuna eklerken oldu. Benim numaram arkadaşımda kayıtlı değildi. Onu gruba eklerken spam yedim ve hesabım kapandı. Geri açılır mı? Destek ekibine mesaj atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
[email protected] bu mail adresine telefon numaranı da ekleyerek olan olayı söyle onlar hemen yardımcı olur. Hızlı olması açısından İngilizce yaz Türkiyede yaşadığını söyle.

Metinleri kameranızla çevirin
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

WhatsApp hesabınızdaki yasağa itiraz etmek istediğinizi anlıyoruz. Artık e-posta yoluyla inceleme isteğinde bulunmak mümkün değil ancak itirazınızı WhatsApp uygulamasından yapabilirsiniz.

Sonra ne yapacağız

1. Resmi WhatsApp uygulamasını kullandığınızdan emin olun. Değilseniz resmi kaynaklardan WhatsApp'ı indirin.
2. Yasaklanan hesabı kullanarak uygulamayı telefonunuzda açın ve İnceleme iste'ye dokunun.
3. Durumunuzu destekleyecek ayrıntıları ekleyin ve Gönder'e dokunun.

İncelememizi tamamlar tamamlamaz, genellikle 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz.

Lütfen bu e-postayı bu gelen kutusu olarak yanıtlamayın

E postaya bunu yazdılar

Direkt uygulama içinden itiraz edebiliyordun, ettin mi? E-postayla uğraşmadan.
Hocam yukarıya ekran görüntüsünü attım hata veriyor

İnceleme istedim 24 saat sürecekmiş

Üstteki fotoğrafta gördüm, zaten itiraz göndermişsin anladığım kadarıyla. İtiraz sonuçlandı mı yoksa hala inceleniyor mu diyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı