WhatsApp için sahte numara alma

gns.bugra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir kişiye mesaj göndereceğim fakat bunu kendi numaramdan yapmak istemiyorum. Numaram çıksın istemiyorum. Bunun için ücretsiz bir site veya uygulama var mıdır, bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yasal değil. Yoksa elimde sağlam bir API var, ban yerim diye korkuyorum açıkçası. Moderatorlere sor, izin veriyorlarsa varım.

Böyle site olsa da, başkasının adına kayıtlı numara kullandığın için adli işlemler başlarsa başın ağrıyabilir.

Sadece bir arkadaşa işletme amaçlı gibi diyeyim mesaj atacağım, bunun için lazım.
Veya SMS yollatmak gibi bir mevzu olabilir mi?

Peki şey yapabilir miyim, mesela sana selamadmin diye mesaj göndertmek istiyorum, bunu bir siteye kayıt olarak yapabilir miyim? Yani k. Adım: Selamadmin olacak. Telefon numarasına senin numaranı gireceğim. Sana selamadmin k. Adı için falan falan yazacak. Onaylama kodu sana gelecek, böyle bir doğrulama sistemi olan site/platform var mı?

Ücretli veren yerler var. Ücretsizler ya çalışmıyor ya da WhatsApp tarafından blokeli. Yanlış hatırlamıyorsam Turkcell'in de böyle bir hizmeti var.

Peki şey yapabilir miyim, mesela sana selamadmin diye mesaj göndertmek istiyorum, bunu bir siteye kayıt olarak yapabilir miyim? Yani k. Adım: Selamadmin olacak. Telefon numarasına senin numaranı gireceğim. Sana selamadmin k. Adı için falan falan yazacak. Onaylama kodu sana gelecek, böyle bir doğrulama sistemi olan site/platform var mı?
Aslında var. Bunlar da yine ya ücretli ya da resmi bir kurum olmanız lazım diye biliyorum.

Aslında var. Bunlar da yine ya ücretli ya da resmi bir kurum olmanız lazım diye biliyorum.

Yani istediğim şu; ben siteye kaydolurken onay SMS'inde kayıtta kullandığım kullanıcı adı gelecek, böyle bir site var mı bildiğin? Ne sitesi olursa olsun, fark etmez. K. Adı üzerinden de yazabilirim istediğimi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı