WhatsApp interneti faturaya yansır mı?

Qwerty10

Hectopat
Arkadaşlar merhaba Türk Telekom kullanıyorum ve hattım faturalı sorum şudur şu an internetim bitti ve sadece WhatsApp internetim var normal internetim yok ve benimki aşan fatura yani her MB için 15 TL alıyorlar ben sadece WhatsApp'ta kullansam o interneti faturaya yansır mı çünkü telefona gelen bildirimler vsde faturaya yansıyor?

Arkadaşlar merhaba Türk Telekom kullanıyorum ve hattım faturalı sorum şudur şu an internetim bitti ve sadece WhatsApp internetim var normal internetim yok ve benimki aşan fatura yani her MB için 15 TL alıyorlar ben sadece WhatsApp'ta kullansam o interneti faturaya yansır mı çünkü telefona gelen bildirimler vsde faturaya yansıyor?
Whatsapp'tan gelen bildirimler ve attığınız mesajlar kampanyanızın barındırdığı Sosyal medya iletişim kısmını içerir. Yani oradan götürür. Diğer internet kullanımları normal kullanım olarak sayılıp aşım yapmanız halinde fazla ücrete tabii tutulur.

Whatsapp'tan gelen bildirimler ve attığınız mesajlar kampanyanızın barındırdığı Sosyal medya iletişim kısmını içerir. Yani oradan götürür. Diğer internet kullanımları normal kullanım olarak sayılıp aşım yapmanız halinde fazla ücrete tabii tutulur.
Tamam onu biliyorum ben bildirimleri kastediyorum yani WhatsAppa girdim interneti açtığım zaman uygulamalardan bildirimler geliyor onlar faturaya yansır mı

Tamam onu biliyorum ben bildirimleri kastediyorum yani WhatsAppa girdim diğer interneti açtığım zaman diğer uygulamalardan bildirimler geliyor onlar faturaya yansır mı
Ne kadar internet götürdüğüne göre değişir. Eğer normal kullanım için internetiniz kalmadıysa diğer uygulamalardan gelen bildirimler olmayan internetinizden kesileceği için ekstra kullanıma girecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı