WhatsApp iPhone'da yeterli alan yok hatası nasıl çözülür?

KirmiziAnka

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Zotac Gaming RTX 4070 Super
Ana Kart: MSI PRO A620M
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Ram: Crucial Pro 2x 16GB
SSD: Crucial 1TB
Kasa: MSI MAG FORGE 120A
Merhaba arkadaşlar, ICloud'da 2TB yerim var doya doya kullanıyordum ve bu sorunla karşılaşıyorum. Hep doluyor yedekleme alamaz hale geldim. İlk başta iCloud Drive kapatıp açtım ama tek seferlikti o çözüm ancak halen yedek alamıyorum.

IMG_5872.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ICloud'da 2TB yerim var doya doya kullanıyordum ve bu sorunla karşılaşıyorum. Hep doluyor yedekleme alamaz hale geldim. İlk başta iCloud Drive kapatıp açtım ama tek seferlikti o çözüm ancak halen yedek alamıyorum.

Eki Görüntüle 2437260
Selamlar hocam, ICloud boşluğunu göremez Wp, o yüzden cloudda bulunmayan verilerinizi clouda geçirip boş alan yaratmanız gerekiyor. Cloud üzerinden hem cihazda hem cloudda depola seçeneği açık kalmış olabilir, bir kontrol etseniz fena olmaz.

Selamlar hocam, iCloud boşluğunu göremez wp, o yüzden Cloud'da bulunmayan verilerinizi clouda geçirip boş alan yaratmanız gerekiyor. Cloud üzerinden hem cihazda hem Cloud'da depola seçeneği açık kalmış olabilir, bir kontrol etseniz fena olmaz.

Merhaba hocam biraz yer açınca yapabildim. Cihazımda nasıl hem Cloud hem de cihaza veri kaydettiğini öğrenebilirim onu bilmiyorum fark ettiğimde Cloud'da da bayağı yer kaplamış cihazda da.

Merhaba Hocam tekrardan, o ayarı nasıl görebileceğini ben de pek hatırlamıyorum. Lakin ChatGpt yardımcı olabilir. Bir sorgulamayı dene istersen. Onun haricinde yer açılması sorunu çözdüyse ne mutlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı