A Aliahmet019 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer samanyolu galaksisi 21 Mart 2021 #1 Birkaç ay önce öylesine SIM kartsız numara almıştım WhastApp için (dolandırıcılık falaln yapmadım arkadlarla makara içindi). Bugün kendi kendine çıkış yaptı, sanırım başkası girdi. Kişisel mesajlarıma erişmesi mümkün mü?
Birkaç ay önce öylesine SIM kartsız numara almıştım WhastApp için (dolandırıcılık falaln yapmadım arkadlarla makara içindi). Bugün kendi kendine çıkış yaptı, sanırım başkası girdi. Kişisel mesajlarıma erişmesi mümkün mü?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 21 Mart 2021 #2 Yedeği olmadığı sürece erişemez. Ama girdiğiniz gruplar aynı kalır. Hesap silinmediği / çıkmadığı sürece gruplar ile bağlantısı kesilmiyor.
Yedeği olmadığı sürece erişemez. Ama girdiğiniz gruplar aynı kalır. Hesap silinmediği / çıkmadığı sürece gruplar ile bağlantısı kesilmiyor.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 21 Mart 2021 #3 Böyle durumları engellemek için en temizi yabancı fiziksel hat edinmek.
A Aliahmet019 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer samanyolu galaksisi 21 Mart 2021 #4 Lodge dedi: Yedeği olmadığı sürece erişemez. Ama girdiğiniz gruplar aynı kalır. Hesap silinmediği / çıkmadığı sürece gruplar ile bağlantısı kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Gruplar kalabilir sorun değil kişisel yazışmalar kesin gidiyor ama değil mi hiçbir yedek almadım Google Drive'den falan.
Lodge dedi: Yedeği olmadığı sürece erişemez. Ama girdiğiniz gruplar aynı kalır. Hesap silinmediği / çıkmadığı sürece gruplar ile bağlantısı kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Gruplar kalabilir sorun değil kişisel yazışmalar kesin gidiyor ama değil mi hiçbir yedek almadım Google Drive'den falan.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 21 Mart 2021 #5 Hayır, gelmez. Hala numaraya erişimin varsa istersen girip hesabı sil.