B BenginS Centipat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #21 The Tribal Chief dedi: EGM bunu ciddiye alırsa sıkıntı var. Olmaz demeyin, olur. İdari yaptırım cezası var. Pek peşine düşeceğini sanmıyorum. İlgilenmezler hatta. Genişletmek için tıkla... EGM nedir korkutmayın beni daha 16 yaşındayım
The Tribal Chief dedi: EGM bunu ciddiye alırsa sıkıntı var. Olmaz demeyin, olur. İdari yaptırım cezası var. Pek peşine düşeceğini sanmıyorum. İlgilenmezler hatta. Genişletmek için tıkla... EGM nedir korkutmayın beni daha 16 yaşındayım
edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #22 BenginS dedi: EGM nedir korkutmayın beni daha 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Emniyet genel müdürlüğü.
BenginS dedi: EGM nedir korkutmayın beni daha 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Emniyet genel müdürlüğü.
B BenginS Centipat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #23 st_140523 dedi: Numara değiştirirseniz ban gider. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani aktif kullandığım numaramın son 2 hanesini değiştireceğim ve o numarayla kayıt olabilir miyim?
st_140523 dedi: Numara değiştirirseniz ban gider. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani aktif kullandığım numaramın son 2 hanesini değiştireceğim ve o numarayla kayıt olabilir miyim?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.566 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Şubat 2023 #24 BenginS dedi: EGM nedir korkutmayın beni daha 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Bir daha yapma. Korkmaya gerek yok. Bir kereden bir şey olmaz ama dikkat et artık.
BenginS dedi: EGM nedir korkutmayın beni daha 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Bir daha yapma. Korkmaya gerek yok. Bir kereden bir şey olmaz ama dikkat et artık.
B BenginS Centipat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #25 The Tribal Chief dedi: Bir daha yapma. Korkmaya gerek yok. Bir kereden bir şey olmaz ama dikkat et artık. Genişletmek için tıkla... Tamam peki soruma açıklık getirir misiniz? Numaramın son 2 hanesini değiştirip WhatsApp'a yeniden kaydolmak istiyorum olur mu?
The Tribal Chief dedi: Bir daha yapma. Korkmaya gerek yok. Bir kereden bir şey olmaz ama dikkat et artık. Genişletmek için tıkla... Tamam peki soruma açıklık getirir misiniz? Numaramın son 2 hanesini değiştirip WhatsApp'a yeniden kaydolmak istiyorum olur mu?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.566 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Şubat 2023 #26 BenginS dedi: Tamam peki soruma açıklık getirir misiniz? Numaramın son 2 hanesini değiştirip WhatsApp'a yeniden kaydolmak istiyorum olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmediğim için yorum yapamam. Kusura bakma.
BenginS dedi: Tamam peki soruma açıklık getirir misiniz? Numaramın son 2 hanesini değiştirip WhatsApp'a yeniden kaydolmak istiyorum olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmediğim için yorum yapamam. Kusura bakma.
B BenginS Centipat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #27 st_140523 dedi: Numara değiştirirseniz ban gider. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sorumu cevaplar mısınız lütfen?
st_140523 dedi: Numara değiştirirseniz ban gider. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sorumu cevaplar mısınız lütfen?
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 52 6 Şubat 2023 #28 BenginS dedi: Yani aktif kullandığım numaramın son 2 hanesini değiştireceğim ve o numarayla kayıt olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, operatörünüze gidip numaranızı değiştirmek istediğinizi söyleyeceksiniz ve değişen numara ile yeniden kayıt olacaksınız. Bu şekilde ban kalkar.
BenginS dedi: Yani aktif kullandığım numaramın son 2 hanesini değiştireceğim ve o numarayla kayıt olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, operatörünüze gidip numaranızı değiştirmek istediğinizi söyleyeceksiniz ve değişen numara ile yeniden kayıt olacaksınız. Bu şekilde ban kalkar.
B BenginS Centipat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #29 st_140523 dedi: Evet, operatörünüze gidip numaranızı değiştirmek istediğinizi söyleyeceksiniz ve değişen numara ile yeniden kayıt olacaksınız. Bu şekilde ban kalkar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
st_140523 dedi: Evet, operatörünüze gidip numaranızı değiştirmek istediğinizi söyleyeceksiniz ve değişen numara ile yeniden kayıt olacaksınız. Bu şekilde ban kalkar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Hyoudou İssei Kun Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 631 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4700mq 3.40ghz Gt740m 2gb 2x4 1600mhz Samsung 870 Evo 500gb Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #30 BenginS dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozduysen çözümü buraya yazarsan iyi olur insanlar görüp halleder sorununu.
BenginS dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozduysen çözümü buraya yazarsan iyi olur insanlar görüp halleder sorununu.