ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ocak 2021 #11 turkish kowboy dedi: Mesajımız görüldüğünde mesajın yanında mavi tik olur ama bende bu sıralar yok. Nasıl geri açabilirim? Mesaj bilgisi miydi neydi onu da açtım ama hala mavi tik yok. Genişletmek için tıkla... Eğer whatsup ı gizli bir mod yüklüyerek kapattıysan ya da internetten de olabilir.
turkish kowboy dedi: Mesajımız görüldüğünde mesajın yanında mavi tik olur ama bende bu sıralar yok. Nasıl geri açabilirim? Mesaj bilgisi miydi neydi onu da açtım ama hala mavi tik yok. Genişletmek için tıkla... Eğer whatsup ı gizli bir mod yüklüyerek kapattıysan ya da internetten de olabilir.
turkish kowboy Decapat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 18 Ocak 2021 #12 Desteğiniz için sağolun açtım sonunda.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ocak 2021 #13 turkish kowboy dedi: Desteğiniz için sağ olun açtım sonunda. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ama sende cevaplandı işaretlersen başkaları da yararlendın.
turkish kowboy dedi: Desteğiniz için sağ olun açtım sonunda. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ama sende cevaplandı işaretlersen başkaları da yararlendın.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 18 Ocak 2021 #14 forumpat dedi: Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > Durdurmaya Zorla Olmazsa sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin, bıktık sizlerden.
forumpat dedi: Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > Durdurmaya Zorla Olmazsa sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin, bıktık sizlerden.
turkish kowboy Decapat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 18 Ocak 2021 #15 ekran dedi: Önemli değil ama sende cevaplandı işaretlersen başkaları da yararlendın. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda nasıl yapıyoruz?
ekran dedi: Önemli değil ama sende cevaplandı işaretlersen başkaları da yararlendın. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda nasıl yapıyoruz?
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Ocak 2021 #16 turkish kowboy dedi: Hocam telefonda nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Yanda cevap ilan et tuşu var bilgisayarda büyük ihtimalle telefonda da öyle.
turkish kowboy dedi: Hocam telefonda nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Yanda cevap ilan et tuşu var bilgisayarda büyük ihtimalle telefonda da öyle.