WhatsApp mesaj gitmiyor

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Arkadaşlar arkadaşıma mesaj yazıyorum ama mesajım tek tik olarak gidiyor. Beni engellemedi biliyorum ne olmuş olabilir?

Başka birisine yazdığınızda normal bir şekilde mesaj gidiyorsa, ya arkadaşınızın telefonu internete bağlı değildir, ya da sizi engellemiştir.

Arkadaşlar arkadaşıma mesaj yazıyorum ama mesajım tek tik olarak gidiyor. Beni engellemedi biliyorum ne olmuş olabilir?
Mesaj göndermeye çalıştığınız kişi sizi engellemeiş olabilir. eğer profili gözükmüyorsa o kişi sizi engellemiş demektir. Baktınız kimsede olmuyor, Ağ bağlantınızı bi kontrol edin

Mesaj göndermeye çalıştığınız kişi sizi engellemeiş olabilir. eğer profili gözükmüyorsa o kişi sizi engellemiş demektir. Baktınız kimsede olmuyor, Ağ bağlantınızı bi kontrol edin
Ağ bağlantısıyla alakalı bir şey yok. Tek tik, mesajın sizden çıktığı yani sunuculara ulaştığını ancak gönderilmek istenen kişiye ulaşmadığı anlama gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…