IX. Corleone
Hectopat
Arkadaşlar arkadaşıma mesaj yazıyorum ama mesajım tek tik olarak gidiyor. Beni engellemedi biliyorum ne olmuş olabilir?
Birkaç ihtimal var, ya engellemiş olabilir yada interneti kapalı.Arkadaşlar arkadaşıma mesaj yazıyorum ama mesajım tek tik olarak gidiyor. Beni engellemedi biliyorum ne olmuş olabilir?
Mesaj göndermeye çalıştığınız kişi sizi engellemeiş olabilir. eğer profili gözükmüyorsa o kişi sizi engellemiş demektir. Baktınız kimsede olmuyor, Ağ bağlantınızı bi kontrol edinArkadaşlar arkadaşıma mesaj yazıyorum ama mesajım tek tik olarak gidiyor. Beni engellemedi biliyorum ne olmuş olabilir?
Ağ bağlantısıyla alakalı bir şey yok. Tek tik, mesajın sizden çıktığı yani sunuculara ulaştığını ancak gönderilmek istenen kişiye ulaşmadığı anlama gelir.Mesaj göndermeye çalıştığınız kişi sizi engellemeiş olabilir. eğer profili gözükmüyorsa o kişi sizi engellemiş demektir. Baktınız kimsede olmuyor, Ağ bağlantınızı bi kontrol edin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.