E ExMacsimum Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #1 Öncelikle hepinize merhaba bir şey sormak istiyorum. İnternet bağlantısı olmadan Whatsapp'da mesaj gönderince yanda bir saat işareti oluyor işte. Tam o anda Whatapp'ı telefondan kaldırısak Whatsapp'ı geri yüklediğimizde mesaj alıcısına gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2015
Öncelikle hepinize merhaba bir şey sormak istiyorum. İnternet bağlantısı olmadan Whatsapp'da mesaj gönderince yanda bir saat işareti oluyor işte. Tam o anda Whatapp'ı telefondan kaldırısak Whatsapp'ı geri yüklediğimizde mesaj alıcısına gider mi?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #2 Deneyin ve öğrenin. Durumu buraya yazarsanız iyi olur.
misaki99 Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Haziran 2015 #3 İnternet yokken bende gönder işareti gözükmüyo yoksa denicektim
Batuhan UYSAL Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #4 Sadece mesajı silsen gitmez zaten. Whatsapp'ı silmeye gerek yok.
English Teacher Kilopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul 21 Haziran 2015 #5 Zaten 1 tik = "Whatsapp server'ine gönderildi" Demek. Dolayısıyla o 1. tik çıkmadan silersen silinir.
Zaten 1 tik = "Whatsapp server'ine gönderildi" Demek. Dolayısıyla o 1. tik çıkmadan silersen silinir.