A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Uzun yazılan mesajda devamınj oku diye bir bölüm var ya. Hani oda link gibi mavi olduğu için sordum. Sahte bir mesaj almıştım sadece o devamını okuya bastım bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2023
Uzun yazılan mesajda devamınj oku diye bir bölüm var ya. Hani oda link gibi mavi olduğu için sordum. Sahte bir mesaj almıştım sadece o devamını okuya bastım bir şey olur mu?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 96 5 Eylül 2023 #2 Tıklayınca bir link açıldığı için mi soruyorsunuz? Yoksa sadece mesajın devamı açılmış olmasına rağmen mi konu açtınız?
Tıklayınca bir link açıldığı için mi soruyorsunuz? Yoksa sadece mesajın devamı açılmış olmasına rağmen mi konu açtınız?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 5 Eylül 2023 #3 Gelen mesajın türüne bağlı, uzaktan bakınca bir sorun var gibi gözükmüyor. Mesajda ne yazmakta?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Alperen_51 dedi: Devamını okuya bastım bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bastıysan senin daha iyi bilmen lazım.
Alperen_51 dedi: Devamını okuya bastım bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bastıysan senin daha iyi bilmen lazım.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 5 Eylül 2023 #5 Bilinmeyen bir numaradan geliyorsa mesaj tıklama. Ama tanıdığın birinden geliyorsa tıkla. Altaki resimdeki gibi gözüküyorsa pek sıkıntı yok bence. Dosya Ekleri Screenshot_20230905-103312_WhatsApp.jpg 37,4 KB · Görüntüleme: 99
Bilinmeyen bir numaradan geliyorsa mesaj tıklama. Ama tanıdığın birinden geliyorsa tıkla. Altaki resimdeki gibi gözüküyorsa pek sıkıntı yok bence.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 Myk61 dedi: Tıklayınca bir link açıldığı için mi soruyorsunuz? Yoksa sadece mesajın devamı açılmış olmasına rağmen mi konu açtınız? Genişletmek için tıkla... Biraz zaman geçti üstünden hatırlamıyorum. Myk61 dedi: Tıklayınca bir link açıldığı için mi soruyorsunuz? Yoksa sadece mesajın devamı açılmış olmasına rağmen mi konu açtınız? Genişletmek için tıkla... Biraz zaman geçti üstünden hatırlamıyorum. 333365 dedi: Gelen mesajın türüne bağlı, uzaktan bakınca bir sorun var gibi gözükmüyor. Mesajda ne yazmakta? Genişletmek için tıkla... 662970 dedi: Bilinmeyen bir numaradan geliyorsa mesaj tıklama. Ama tanıdığın birinden geliyorsa tıkla. Altaki resimdeki gibi gözüküyorsa pek sıkıntı yok bence. Genişletmek için tıkla... SpeeQ dedi: Bastıysan senin daha iyi bilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Alttaki resimdeki gibi WhatsApp destek yazan bir mesaj ama mesajda yeşil tik yok.
Myk61 dedi: Tıklayınca bir link açıldığı için mi soruyorsunuz? Yoksa sadece mesajın devamı açılmış olmasına rağmen mi konu açtınız? Genişletmek için tıkla... Biraz zaman geçti üstünden hatırlamıyorum. Myk61 dedi: Tıklayınca bir link açıldığı için mi soruyorsunuz? Yoksa sadece mesajın devamı açılmış olmasına rağmen mi konu açtınız? Genişletmek için tıkla... Biraz zaman geçti üstünden hatırlamıyorum. 333365 dedi: Gelen mesajın türüne bağlı, uzaktan bakınca bir sorun var gibi gözükmüyor. Mesajda ne yazmakta? Genişletmek için tıkla... 662970 dedi: Bilinmeyen bir numaradan geliyorsa mesaj tıklama. Ama tanıdığın birinden geliyorsa tıkla. Altaki resimdeki gibi gözüküyorsa pek sıkıntı yok bence. Genişletmek için tıkla... SpeeQ dedi: Bastıysan senin daha iyi bilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Alttaki resimdeki gibi WhatsApp destek yazan bir mesaj ama mesajda yeşil tik yok.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 5 Eylül 2023 #7 Alperen_51 dedi: Biraz zaman geçti üstünden hatırlamıyorum. Biraz zaman geçti üstünden hatırlamıyorum. Alttaki resimdeki gibi WhatsApp destek yazan bir mesaj ama mesajda yeşil tik yok. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Önemli olan gönderen kişi kim göndermişti o mesajı?
Alperen_51 dedi: Biraz zaman geçti üstünden hatırlamıyorum. Biraz zaman geçti üstünden hatırlamıyorum. Alttaki resimdeki gibi WhatsApp destek yazan bir mesaj ama mesajda yeşil tik yok. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Önemli olan gönderen kişi kim göndermişti o mesajı?
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #8 662970 dedi: Sorun değil hocam. Önemli olan gönderen kişi kim göndermişti o mesajı? Genişletmek için tıkla... Kanka resimdeki gibi bir grup WhatsApp destek diye ama grubta yeşil tik yok. Ama grubtaki WhatsApp Support'ta tik var.
662970 dedi: Sorun değil hocam. Önemli olan gönderen kişi kim göndermişti o mesajı? Genişletmek için tıkla... Kanka resimdeki gibi bir grup WhatsApp destek diye ama grubta yeşil tik yok. Ama grubtaki WhatsApp Support'ta tik var.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 5 Eylül 2023 #9 Alperen_51 dedi: Eki Görüntüle 1932012 Eki Görüntüle 1932013 Kanka resimdeki gibi bir grup WhatsApp destek diye ama grubta yeşil tik yok. Ama grubtaki WhatsApp Support'ta tik var. Genişletmek için tıkla... dil türkçe olsuğu için öyle. Yani sıkıntı yok.
Alperen_51 dedi: Eki Görüntüle 1932012 Eki Görüntüle 1932013 Kanka resimdeki gibi bir grup WhatsApp destek diye ama grubta yeşil tik yok. Ama grubtaki WhatsApp Support'ta tik var. Genişletmek için tıkla... dil türkçe olsuğu için öyle. Yani sıkıntı yok.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #10 662970 dedi: Dil Türkçe olsuğu için öyle. Yani sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yani kanka sorun yok mu?
662970 dedi: Dil Türkçe olsuğu için öyle. Yani sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yani kanka sorun yok mu?