E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 15 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar şu an Android telefon kullanıyorum. iOS telefona geçeceğim. Geçtiğimde wp mesajlarımın silinmemesi için ne yapmalıyım? Nasıl silinmeden geçirebilirim?
Arkadaşlar şu an Android telefon kullanıyorum. iOS telefona geçeceğim. Geçtiğimde wp mesajlarımın silinmemesi için ne yapmalıyım? Nasıl silinmeden geçirebilirim?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Mayıs 2022 #2 Google Drive'a yedekleri indirebilirsiniz.
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #3 Play Store'da Wondershare'in bir uygulanmasını görmüştüm.
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 15 Mayıs 2022 #4 OnePC dedi: Google Drive'a yedekleri indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iOSa geçtiğimde tekrar nasıl getireceğim mesajları Drive'dan?
OnePC dedi: Google Drive'a yedekleri indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iOSa geçtiğimde tekrar nasıl getireceğim mesajları Drive'dan?
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #5 MobileTrans-WhatsApp&Phone - Apps on Google Play şu uygulama
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 15 Mayıs 2022 #6 OnePC dedi: Google Drive'a yedekleri indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Google Drive'i iOS telefondan nasıl açıp aktaracağım?
OnePC dedi: Google Drive'a yedekleri indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Google Drive'i iOS telefondan nasıl açıp aktaracağım?