WhatsApp mesajlarım silindi tekrar yüklenir mi?

KankammPro

Hectopat
Hepinize merhaba arkadaşlar ,şimdi size sorunumdan bahsedeceğim .şimdi benim kullandığım telefonum saçma bir şekilde bozuldu ve şu an açamıyorum ben de geçici olarak evde duran başka bir telefona geçtim o telefondada benim için önemli uygulama olan WhatsApp'ı yükledim. Ben bozuk olan telefonumda önceden WhatsApp sohbetlerimi mesajlarımın hepsini yedeklemiştim sonra geçici telefondan WhatsApp'a girdim ve bana tekrar mesajların yüklenilsin mi yazısı geldi ben de yükleye bastım ama internetin olmadığını söyledi halbuki internet vardı ve çok hızlıydı .birkaç kere tekrar deneye basmama rağmen yine aynı hatayı verdi ben de mesajları yüklemeyi atlaya bastım ve mesajlarım yüklenmedi .benim merak ettiğim asıl soru şu benim bozulan telefonumda WhatsApp klasörünün içinde Crypt12 uzantılı mesajlarım sohbetlerim duruyordu telefonum yaptırıldıktan sonra bu uzantılı dosyalar hala orada durur mu çünkü diğer telefondan mesajlarımı yüklemeyi atlaya basmıştım yardımınızı bekliyorum.

Yedeklediysen ordan getirebilirsin.

Yedek oluşturduysan gelir.

Bozulan telefonumda yedeklenmişti bu telefondada mesajlarımı yüklemeyi atlaya basmıştım bozulan telefon açılırsa gelir o zaman mesajlar herhalde.
Yüklemeyi atla dediyseniz yedeklemeyi indirmemişsiniz demek oluyor, bir daha ki kurulumda yedekleri yükleyin, mesajlar geri gelecektir. Ya da silip tekrar yükleyebilirsiniz.

Yüklemeyi atla dediyseniz yedeklemeyi indirmemişsiniz demek oluyor, bir daha ki kurulumda yedekleri yükleyin, mesajlar geri gelecektir. Ya da silip tekrar yükleyebilirsiniz. (çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim)

Evet sildim tekrar yükledim yedeklenmiş mesajları buldu ama yine internet yok hatası veriyor ne yapmam lazım dediğim gibi internet var cevaplarsanız sevinirim.

Evet sildim tekrar yükledim yedeklenmiş mesajları buldu ama yine internet yok hatası veriyor ne yapmam lazım dediğim gibi internet var cevaplarsanız sevinirim.
İnterneti unut butonuna tıklayarak iptal edin ve tekrar bağlanmayı deneyin veya telefonu yeniden başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…