WhatsApp ne yapmaya çalışıyor?

Bu yüzden Telegram.
Discord & Telegram: My time has come.
Beni bozmaz hocalarım çok istiyorsa Telegram'a geçer yoksa sınıfça Telegram'da takılırız biz.
Telegram biraz karışık ama daha iyi hocam davet ediyorum . Bozmadan fotoğraf video atabilmek için.
Telegram'ın WhatsApp'dan farkı yok. Eğer gizlilik istiyorsanız, Facebook, İnstagram ve diğer bütün uygulamaları silmelisiniz. Ayrıca açık kaynak kodlu uygulamalara geçmelisiniz. WhatsApp bunu zaten yapıyordu. Telegram'ın tek farkı verileriniz başka kişilere gidecek. İnternetin bile güvenli olmadığı şu zamanda bir uygulamaya mı güveniyorsunuz?

Ben Signal'e geçeceğim.

Sonunda benim gibi düşünen birisi.
Ailem bip e geçecek hadi hayırlısı.
Sakın geçmeyin. Signal'e geçin.

İnsanlar yine abartmayı seviyorlar. Her uygulama aynı izinleri istiyor neredeyse kim bu güne kadar sözleşmeleri okudu da uygulama indirirken böyle bir durumda yorum yapabilecek duruma geldiler? Hepsi bir çok uygulama kullanıyor ve bu uygulamalara zaten o izinleri çoktan verdiler bunu WhatsApp yaptığı zaman haber oldu diye saçma sapan şeyler yapıyorlar işte. Sizin mesajlarınız çok önemli o firma için kesinlikle silin o programı (!) . Sözleşme geldiği an kabul ettim ben zaten öyle boş işlerle uğraşmaya gerek yok. Böyle düşünenler varsa da silsinler bırakın daha iyi olur.
Emin olun hiçbir kimsenin umurunda değilsiniz. Kimse sizin mesajlarınızı merak etmiyor. Bence insanların kendilerini o kadar değerli görmesi çok saçma bir şey. Diğer uygulamalara neden izin verdiler o zaman? Hepsi sözleşmeleri okudu mu? Kim Store'dan bir şey indirirken sözleşmeyi okuyor? Anca haber duyduklarında bir tepki verip mesaj yazıyorlar. Bu haber yapılmasa herkes o sözleşmeyi ruhu bile duymadan kabul edecekti zaten. Benim gözümde boştan yere uzatılan bir konudur. WhatsApp silmenize falan gerek yok kabul edip kullanın. Kişisel bilgilerinizi çoğu büyük firma zaten biliyor. Yıllar önce biz verdik o bilgileri bütün firmalara.
Bu yazıyı buraya da bırakıyorum. Lütfen insanların yaptığı saçmalıklara kendinizi kaptırıp gitmeyin.

Ailem maalesef bırakmıyor! Yoksa çoktan bırakmıştım WhatsApp'ı.

Hocam çok haklı konuştunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…