WhatsApp numara değiştirince ne olur?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 55.984
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Arkadaşlar WhatsApp üzerinden numaramı değiştireceğim. Engelli olduğum ve benim de engellediğim birisi numara değişiminin ardından numaramı öğrenebilir mi? Teşekkür ederim.

Evet hocam kayıtlıydı ama sildim. Malum meseleyi anladınız zaten.

Peki ben onlarda engelli kalıyor muyum? Yani onlar engellenenler listesine girdiğimde eski telefonumu mu görüyorlar?
Onlarda eski numaranız kayıtlı olduğu için onlar eski numaranızı görmeye devam edecekler. Hatta numara değişikliklerinde en mantıklısı Ayarlar'dan Hesabı Sil demektir. Böyle yaparsanız karşılıklı yazılan her şey en azından kendi telefonunuzda silinecek, onların telefonunda da isminiz görünmeyeceği için (yani artık o numaraya ait bir Whatsapp hesabı olmayacağı için) sizi komple göremeyecekler.

Ancak yazılanlar dursun derseniz ve dediğiniz gibi numaramı değiştir derseniz onlar yine engelli kalır ve size ait olan pencerede çevrimiçi olup olmadığınızı, son görülmeyi, profil fotoğrafınızı va hiçbir şeyi göremezler.

Eğer yazılanların yedekli kalması şartı yoksa Hesabı Sil diyerek komple görünmez olursunuz. Sıfırdan yeni hesap açıp yeni numaranızı girerseniz zaten yeni numaranızı bilmeyecekleri için size bir daha ulaşmaları söz konusu olmayacaktır.

Onlarda eski numaranız kayıtlı olduğu için onlar eski numaranızı görmeye devam edecekler. Hatta numara değişikliklerinde en mantıklısı Ayarlar'dan Hesabı Sil demektir. Böyle yaparsanız karşılıklı yazılan her şey en azından kendi telefonunuzda silinecek, onların telefonunda da isminiz görünmeyeceği için (yani artık o numaraya ait bir Whatsapp hesabı olmayacağı için) sizi komple göremeyecekler.

Ancak yazılanlar dursun derseniz ve dediğiniz gibi numaramı değiştir derseniz onlar yine engelli kalır ve size ait olan pencerede çevrimiçi olup olmadığınızı, son görülmeyi, profil fotoğrafınızı va hiçbir şeyi göremezler.
Hocam kusuruma bakmayın tam anlayamadım. Şimdi eğer WP üzerinden numaramı değişirsem hiçbir olasılıkta göremezler değil mi? Yani engel listesinde olduğum zaman engeli kaldırıp bana mesaj attığını varsayıyorum. O zaman ne olacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı